Hoppa till huvudinnehåll

Babysim och simskola

barn badar

Simkunnighet ger trygghet och glädje. Låt ditt barn starta en spännande resa i vattnets underbara värld.

Målet med Feelgoods simskola är att barnen ska få en god vattenvana samt att utveckla varje barns simning utifrån den nivå barnet befinner sig på. Vi arbetar i små grupper där varje barn har möjlighet att inspireras av våra välutbildade instruktörer. I simskolan utvecklas barnen socialt, motoriskt och intellektuellt. Vattnet möjliggör ett helt annat rörelsemönster än vad barnet kan utföra på land. Vi håller till på Grev Turegatan 34 i centrala Stockholm, i en bassäng med varmt och skönt vatten.
 
Det är viktigt att barnet får lära sig både vattnets möjligheter och begränsningar. För dig som förälder erbjuder vi utbildning i hjärt- och lungräddning, HLR, för barn 0-8 år.

Simskolan har två kursstarter per termin. Varje kurs omfattar totalt 8 tillfällen om 30 minuter och sker på lördagar och söndagar. Klicka här för info om de olika stegen

Babysim / Simskola / Minisim / Miniplaskskola

Vi strävar efter att barnet ska få en så lustfylld upplevelse som möjligt i vattnet. Lekfullhet, trygghet, glädje och social gemenskap går som en röd råd genom samtliga kurser. Sång, kontinuitet och lekfulla övningar lockar till utveckling av simningen.

Då det blir vått på golven rekommenderar vi att både barn och föräldrar har badskor på sig. För små barn rekommenderar vi skor från: www.imsevimse.se. Blöjbarn behöver en tätt åtsittande badbyxa för babysim.

Instruktörerna är utbildade i samarbete med SLS- svenska livräddningssällskapet samt utbildade i Bojfriend.

Vi renoverar vår bassäng, vilket kommer att ta längre tid än planerat. Vi hoppas att kunna starta simskolan i början av mars 2024. Vi uppdaterar här så fort vi får ny information av vår hyresvärd.

Har du frågor gällande simskolan kontakta oss på grevturegatan@feelgood.se

Priser

Simskola: 1950 kr

Minisim/babysim: 1950 kr

Privatlektion 30 min: 750 kr

Privatlektion 30 min för två eller fler barn samtidigt: 550 kr/barn.    

Har du frågor angående simskola/minisim/babysim och personlig träning i bassängen? Kontakta grevturegatan@feelgood.se.