Hoppa till huvudinnehåll
orange skor

Personlig tränare online Kom igång eller kom vidare med din träning

Ladda ner Feelgood-appen i App Store eller Google Play.

Din personliga tränare hjälper dig med träningsplanering, motiverande samtal och uppföljning. Ni träffas via videosamtal. Ja, det funkar att träffa din PT digitalt. Våga testa!

Personlig träning passar både dig som är nybörjare och vill ha hjälp att komma igång, och dig som vill komma vidare eller har specifika mål med träningen. Tillsammans med någon av våra personliga tränare optimerar du din träning och hittar det som passar dig. Våra personliga tränare har oerhört brett spektrum och arbetar alltid med individanpassad träning så att du ska nå dina mål.

Några exempel på vad du kan få hjälp med: Kom igång träning (löpning, styrka m.m. från grunden), testa olika träningsformer, funktionell träning inne och ute (minimalt med redskap), träna inför lopp (längdskidåkning, löpning eller cykling).

Våra personliga tränare har vidareutbildning inom olika specialområden. Vissa är legitimerade fysioterapeuter (sjukgymnaster) som arbetar med s.k. medicinsk personlig träning för personer som har värk, skador eller andra fysiska orsaker.

För att komma åt tjänsten behöver din arbetsgivare vara ansluten till Feelgood för företagshälsovård och ha aktiverat Feelgood Plus. Alla bokningar gör du i Feelgood-appen. Du kan boka videosamtal med din personliga tränare vardagar kl 8 till 17.

”Det är bara att börja träna, säger alla. Men det var en PT på Feelgood Plus som fick mig att börja träna på mitt sätt så att jag faktiskt fortsätter. Nu är det som att jag inte kan vara utan den.” Fredrik