Hoppa till huvudinnehåll
träning

Gruppträning

Boka pass


När kan jag boka?

Bokning av klass sker som tidigast kl 08:00 sju dagar innan passets start. För att boka klickar du här eller kontaktar receptionen på 08-505 797 00.

Hur många klasser kan jag boka?

Du kan boka max två pass per dag. Denna regel gäller endast bokningar och inte drop in. 

Checka in

När du ska gå på klass checka in senast 10 minuter innan klassen startar. Du behöver även checka in när du tränar på egen hand. 

Väntelista

Om klassen är fullbokad kan du boka dig en placering på väntelistan. Om du får plats på den aktuella klassen får du besked via den mail du registrerat hos oss. Kom ihåg att avboka denna plats om du inte kan gå på klassen.

Avbokning

Avbokning kan ske fram till två timmar innan klassens start. Avbokning gör du lättast på vår hemsida eller kontakta receptionen. 

Självträning och självträning intensiv

Under vissa tider i veckan är vår pool tillgänglig för självträning. Du hittar tiderna i gruppträningsschemat. Två tider i veckan finns för självträning Intensiv - under denna tid kan träningen hålla högre tempo och vattenstänk m.m. kan förekomma. Dessa tider är markerade i färg i schemat.

Observera!

Vi har ett begränsat antal deltagare på våra pass. Har du inte bokat dig en plats eller hamnat på väntelistan är det i mån av plats som gäller. Vi har ett högt tryck på våra vattenklasser och de blir snabbt fullbokade. Vårt tips är att du bokar in dig på väntelistan och hoppas på plats. I slutändan är det några få klasser som är fullbokade när passet sätter igång.

Var hittar jag medlemspriser och kan ställa frågor om medlemskap?

Klicka här så hittar du informationen om medlemskap hos oss


Varmt välkommen!


Tillbaka till startsidan Feelgood Träning Stockholm