Hoppa till huvudinnehåll
samtal

Samtalsstöd

Känner du dig stressad eller orolig? Har du svårt att sova? Behöver du prata med någon? Ibland behövs ett andrum i vardagen, ett sammanhang där du får möta dig själv i samtal och veta att det du sagt stannar där. Våra skickliga psykologer och terapeuter erbjuder skräddarsydd behandling för att hjälpa dig hantera stress, ångest, depression och andra utmaningar i livet.

Vi arbetar utifrån evidensbaserade metoder där du får sätta ord på det som känns jobbigt, får stöd för att se saker i ett nytt perspektiv och strategier som hjälper dig i vardagen. Vid första besöket diskuterar ni dina behov och önskemål, därefter kommer ni tillsammans överens om hur ni fortsätter på bästa sätt. Alla våra psykologer och terapeuter har KBT-utbildning där vi är tydligt inriktade på praktisk förändring och har ett konkret fokus på individuella hinder och möjligheter.

Om du haft kontakt med någon av våra psykologer eller terapeuter via Feelgood Företagshälsa, kan du själv bekosta en fortsatt samtalskontakt via Feelgood Privathälsa Östersund. Vi har sekretess och du kan känna dig trygg med att informationen stannar i samtalsrummet.

Du som har sjukvårdsförsäkring, kontakta ditt försäkringsbolag och be om en tid till en leg. psykolog på Feelgood Privathälsa Östersund (f d Medicin Direkt).