Hoppa till huvudinnehåll
feelgood

Om oss Sveriges ledande hälsoföretag för det moderna arbetslivet

Vi finns över hela Sverige med ca 700 medarbetare som möter våra kunder både digitalt och på 120 platser i hela landet, i vår egen regi eller med partners. Koncernen Feelgood består av verksamhet inom företagshälsa (inklusive träning och fysioterapi), organisation och ledarskap, skadligt bruk i arbetslivet och privat sjuk- och friskvård. 

Varje dag arbetar vi för att våra kunder ska vara Sveriges friskaste. Vi stödjer deras medarbetare och chefer i att må bra och prestera på jobbet, med fokus på att satsningar på hälsa ska vara en lönsam investering genom ökad produktivitet och sänkta kostnader för ohälsa för företag och ökad livskvalitet för privatpersoner. 

Med Feelgood Plus erbjuder vi även privat frisk- och sjukvård till våra kunders medarbetare och deras familjer. Med Sveriges första digitala frisk- och sjukvårdstjänst för privatpersoner, får de tillgång till allt från läkare och psykologer till sjukgymnaster, hälsocoacher och personliga tränare online.

Vi har 8 000 kunder, företag och organisationer i en mängd branscher, både privat och offentlig sektor, vilka i sin tur har ca 800 000 medarbetare. Företaget grundades 1995 och ägs sedan 2021 av den finska vårdkoncernen Terveystalo Healthcare OY.

Vision: Sveriges friskaste kunder

Mission: Vi skapar framgång genom att få människor att må bättre

Affärsidé: Vi erbjuder innovativa hälsotjänster till företag, organisationer och privatpersoner i hela Sverige.