Hoppa till huvudinnehåll
orange skor

Träning och hälsocoach

Vi hjälper dig att ta hand om din hälsa och att komma igång eller komma vidare med din träning. Om du har Feelgood Plus kan du träffa en personlig tränare direkt i mobilen. Eller en hälsocoach som ger dig stöd och råd kring din livsstil, kost och sömn.

Om du befinner dig i Stockholm kan du också träna hos oss på Grev Turegatan 34. 

 

Personlig tränare online

Din personliga tränare hjälper dig med träningsplanering, motiverande samtal och uppföljning. Ni träffas digitalt via videosamtal. Personlig tränare passar både dig som nybörjare och dig som redan har kommit igång med träningen och har specifika mål. Tjänsten är tillgänglig för dig som har en arbetsgivare som är ansluten till Feelgood för företagshälsovård och har aktiverat Feelgood Plus.

Personlig tränare online - Läs mer

Hälsocoach online

Få stöd och råd kring din livsstil, kost och sömn. I ett motiverande hälsosamtal får du möjligheten att skapa goda vanor och bestående livsstilsförändring ämnen som matvanor, vikt, fysisk aktivitet, återhämtning, sömn, stress, tobak, alkohol, balans i livet med mera. Tjänsten är tillgänglig för dig som har en arbetsgivare som är ansluten till Feelgood för företagshälsovård och har aktiverat Feelgood Plus.

Hälsocoach - Läs mer

Träning i Stockholm

På Grev Turegatan 34 i Stockholm erbjuder vi träning för privatpersoner.

  • Gym
  • Gruppträning
  • Personlig tränare
  • Massage
  • Babysimskola

Träning i Stockholm - Läs mer