Hoppa till huvudinnehåll

Babysim och simskola

barn badar

Simkunnighet ger trygghet och glädje. Låt ditt barn starta en spännande resa i vattnets underbara värld.

Målet med Feelgoods simskola är att barnen ska få en god vattenvana samt att utveckla varje barns simning utifrån den nivå barnet befinner sig på. Vi arbetar i små grupper där varje barn har möjlighet att inspireras av våra välutbildade instruktörer. I simskolan utvecklas barnen socialt, motoriskt och intellektuellt. Vattnet möjliggör ett helt annat rörelsemönster än vad barnet kan utföra på land. Vi håller till på Grev Turegatan 34 i centrala Stockholm, i en bassäng med varmt och skönt vatten.
 
Det är viktigt att barnet får lära sig både vattnets möjligheter och begränsningar. För dig som förälder erbjuder vi utbildning i hjärt- och lungräddning, HLR, för barn 0-8 år.

Simskolan har två kursstarter per termin. Varje kurs omfattar totalt 8 tillfällen om 30 minuter och sker på lördagar och söndagar.

Babysim / Simskola / Minisim / Miniplaskskola

Med anledning av pandemin simmar vi med max 5 barn i babysim, minisim och miniplask och 7 barn i simskolan. Instruktören har då möjlighet att ge uppmärksamhet till varje barn. En förälder har möjlighet att delta. Vi strävar efter att barnet ska få en så lustfylld upplevelse som möjligt i vattnet. Lekfullhet, trygghet, glädje och social gemenskap går som en röd råd genom samtliga kurser. Sång, kontinuitet och lekfulla övningar lockar till utveckling av simningen.

Då det blir vått på golven rekommenderar vi att både barn och föräldrar har badskor på sig. För små barn rekommenderar vi skor från: www.imsevimse.se. Blöjbarn behöver en tätt åtsittande badbyxa för babysim.

Instruktörerna är utbildade i samarbete med SLS- svenska livräddningssällskapet samt utbildade i Bojfriend.

Kursstart 2 höstterminen 2020

Ta igen: 16 januari blir det en extra ta igen-omgång om ni p g a sjukdom missat något kurstillfälle. Observera att andra tider gäller vid detta tillfälle och att separat anmälan behöver göras till gun.jonsson@feelgood.se senast 20 december.
 

Kursstart 1 vårterminen 2021

Boka här


Lördagar 23 januari - 13 mars, totalt 8 tillfällen
09.30 Simskola steg 4
10.00 Simskola steg 2
10.30 Minisim
11.00 Babysim fortsättning 
11.30 Minisim
12.00 Simskola steg 3
12.30 Simskola steg 2
13.00 Simskola steg 1
13.30 Simskola steg 3

Söndagar 24 januari - 14 mars, totalt 8 tillfällen
13.20 Babysim nybörjare
13.50 Miniplask
14.20 Minisim

Ta igen: 20 mars blir det en extra ta igen-omgång om ni p g a sjukdom missat något kurstillfälle. Observera att andra tider gäller vid detta tillfälle och att separat anmälan behöver göras till gun.jonsson@feelgood.se.

Pris simskola: 1480 kr

Pris minisim/babysim: 1800 kr

Har du frågor angående simskola/minisim/babysim och personlig träning i bassängen? Kontakta Gun Jonsson, gun.jonsson@feelgood.se.