Hoppa till huvudinnehåll
rosa hantlar

Feelgood fysioterapi Stockholm Fysioterapi för privatpersoner

Hos oss kan du få kvalificerad hjälp av fysioterapeuter som är specialiserade inom ortopedi, ortopedisk manuell terapi (OMT), idrottsmedicin, hjärt- och kärlsjukdomar, reumatologi, neurologi, onkologi och lungmedicin. Vi har även hög kompetens inom mental hälsa, graviditetsrelaterade besvär samt träning för överviktiga barn och ungdomar. Vi använder oss av behandlingsmetoder som bygger på evidens och klinisk erfarenhet.

  • Ingen remiss krävs
  • Frikort gäller

 

Öppettider och kontaktuppgifter

Ordinarie öppettider: måndag-torsdag kl 07:00-20:00, fredag kl 07:00-19:00. Obs! Vi stänger entrédörr och reception 1 timme innan stängning.

Öppettider i sommar: 

Midsommarhelgen: torsdag 20 juni 07:00-17:00, fredag 21 juni midsommarafton - stängt, lördag 22 juni midsommardagen - stängt, söndag 23 juni stängt

24 juni-11 augusti: måndag-fredag 07:00-18:00 (telefontid kl 10:00-12:00), lördag 09:00-15:00, söndag stängt

För tidsbokning hänvisar vi till 1177 Vårdguiden 

Övriga frågor: 08-505 797 00 eller grevturegatan@feelgood.se

Telefontider: måndag-torsdag 08:00-10:00 och 13:30-15:30, fredag 08:00-10:00 och 12:00-13:30

Information om bassängen: Renoveringen av bassängen beräknas vara klar 2 april. Vi hoppas och tror att ni kommer att tycka att bassängen och omklädningsrummen är väldigt fina och bra när det är klart.

På uppdrag av region Stockholm

Vi är anslutna till Region Stockholm. Ingen remiss krävs, och frikort gäller. Vi har också avtal med Region Stockholm om att handleda studenter från fysioterapeutprogrammet på Karolinska Institutet. 
Till 1177 Vårdguiden

coronavirus

Rehabilitering efter Covid-19

Hos oss kan du få hjälp med rehabilitering efter covid-19. Vi har leg. fysioterapeuter med specialistkompetens inom respiration, hjärt-kärlsjukdomar, neurologi, onkologi, reumatologi, OMT, idrottsmedicin och ortopedi. Tillsammans med dig gör vi en individuell rehabiliteringsplan för att du ska återfå kraft, ork och funktion.  

Kontakta oss på 08-50579700 eller mejla till grevturegatan@feelgood.se för att boka ett besök. Vi erbjuder även videobesök. Ingen remiss behövs.
 

Våra specialistkompetenser

Hög kompetens inom mental hälsa och stressrelaterade besvär

 

Graviditetsrelaterade besvär

Graviditetsrelaterad ländryggs-och/eller bäckensmärta, är ett vanligt problem som drabbar 20-35 procent av de gravida kvinnorna. Smärtan och den sammanhängande funktionsnedsättningen kan kvarstå hela graviditeten, men smärtintensitet och smärtincidens kan påverkas med rätt omhändertagande. Det är viktigt att de gravida tidigt får information om sitt tillstånd och prognosen så att man inte utvecklar ett undvikande beteende och negativt tänkande om sina smärtor.

På Feelgood erbjuder vi information, bassängträning och vid behov individuell behandling. Verksamheten leds av legitimerade fysioterapeuter och vänder sig till gravida med smärtor i ländryggen och/eller i bäcken.

Information och träning för överviktiga barn och ungdomar

Verksamheten vänder sig mot barn/ungdomar med fetma, som behöver hjälp med att komma igång med sin träning. Träningen/behandlingen är subventionerad via skattemedel för barn/ungdomar under 18 år och därmed kostnadsfri. Det råder inget remisstvång, men vi önskar få en remiss från t ex skolsköterska, skolläkare eller annan vårdgivare.

Träning

Träning är en bred bas i vårt behandlingsarbete där du som patient efter avslutad behandling har möjlighet att fortsätta att träna på egen hand i vårt gym till ett subventionerat pris. Vi erbjuder såväl individuella behandlingar som rehabgrupper med olika inriktningar.