Hoppa till huvudinnehåll
Bild
Kvinna på skogsväg

Privathälsa

Feelgood värnar om hela hälsan. Här hittar du inspiration och råd kring din hälsa, och våra tjänster för privatpersoner. Om din arbetsgivare erbjuder Feelgood Plus har du tillgång till digital frisk- och sjukvård via Feelgood-appen. 

Träning och fysioterapi - digitalt eller lokalt

Bild
orange skor

Träning

Kom igång eller kom vidare med din träning. Digitalt om du har Feelgood Plus, eller i Stockholm.

Bild
rosa hantlar

Fysioterapi

Professionell skadebedömning och träningsråd kring rygg, nacke, muskler och leder. Digitalt om du har Feelgood Plus, eller i Stockholm.

Bild
familj

Feelgood Plus Frisk hemma - frisk på jobbet

Idag flyter jobb och privatliv ofta ihop, och påverkar varandra. Med den digitala frisk- och sjukvårdstjänsten Feelgood Plus kan arbetsgivare komplettera företagshälsovården och ta hand om sina medarbetares hälsa även efter arbetstid. Och deras familjers. 

Bild
tänker vid dator

Uppförsbacke efter semestern?

Känner du lite jobbångest efter semestern? Du är inte ensam. Många upplever det svårt att växla från lata dagar, roliga aktiviteter och samvaro med vänner och familj, till att komma upp tidigt på morgonen, rutiner och prestationskrav.

Bild
Hudinfektioner under sommaren

Sommarhudens utmaningar: förebygg och behandla sår och infektioner

När sommaren kommer ser vi en ökning av hudinfektioner och sårskador, även små sår kan utvecklas till problem.

Bild
Flicka som rör på sig under en gruppaktivitet

Pep-rapporten 2023 ger insikter för att förbättra hälsan

Den vetenskapliga grunden för att fysisk aktivitet har betydelse för oss människor ökar i takt med att nya studier presenteras. Att röra på sig är bevisat viktigt för att må bra, förebygga sjukdomar och förbättra inlärnings och koncentrationsförmågan.

Bild
En fästing på fingret

TBE-säsongen är här - så tar du bort fästingar på rätt sätt

Fästingarna är aktiva så länge temperaturen är över +5 grader. Fästingar finns i stora delar av Sverige och om du vistas mycket i naturen, har husdjur eller spenderar mycket tid utomhus under sommarhalvåret finns det en risk att du kommer att få ett och annat fästingbett.