Hoppa till huvudinnehåll
Bild
Kvinna på skogsväg

Privathälsa

Feelgood värnar om hela hälsan. Här hittar du inspiration och råd kring din hälsa, och våra tjänster för privatpersoner. Om din arbetsgivare erbjuder Feelgood Plus har du tillgång till digital frisk- och sjukvård via Feelgood-appen. 

Bild
Två personer joggar på vintern

6 tips för att lyckas med vinterlöpningen

Det är 2 grader kallt ute, lätt regn, solen har lyst med sin frånvaro i några dagar och du sitter i soffan och bestämmer dig för att skjuta på den där löprundan någon dag till. Låter det bekant?

Bild
person skriver i anteckningsblock

Så lyckas du med nyårslöftet

Vi är nu inne i ett nytt år, som för många innebär nya möjligheter och utmaningar. Om du är en av dem som antagit ett nyårslöfte så är du inte ensam. Men håll ut och ha tålamod. Enligt forskning så tar det drygt 60 dagar att få en beteendeförändring till att bli en vana.

Bild
pappa leker med dotter

Så tar du dig igenom vabruari

Månaden alla småbarnsföräldrar fruktar. Barn blir oftare sjuka än vuxna. Till exempel har en vuxen person i snitt tre till fyra förkylningar per år, medan barn har mellan sex till åtta stycken. Men varför blir barnen alltid sjuka i just februari?

Bild
Person promenerar. Fokus på ben och skor.

Vad är skillnaden mellan motion och träning?

Är promenader träning eller är det motion och vad gör det för skillnad? Blir promenaden träning om du byter om till träningskläder och går på ett löpband?

Bild
familj

Feelgood Plus Frisk hemma - frisk på jobbet

Idag flyter jobb och privatliv ofta ihop, och påverkar varandra. Med den digitala frisk- och sjukvårdstjänsten Feelgood Plus kan arbetsgivare komplettera företagshälsovården och ta hand om sina medarbetares hälsa även efter arbetstid. Och deras familjers. 

Bild
knyter träningssko

Träning och fysioterapi Stockholm, Grev Turegatan 34

Vår anläggning i Stockholm erbjuder tjänster även till privatpersoner, inte bara våra företagskunder. Här finns bland annat gym, gruppträning, vattenträning, simskola, massage och fysioterapi.