Hoppa till huvudinnehåll

Feelgood-appen

För dig som har Feelgood som företagshälsa är Feelgood-appen en smidig och lättillgänglig väg in till oss, där du hittar allt du behöver för kontakten med din företagshälsa. Men appen innehåller mycket mer, och den är till för alla. Du hittar till exempel inspiration och råd för din hälsa, kan testa dig själv på olika sätt för att se om någon förändring skulle kunna förbättra din hälsa, och samla alla vaccinationer du tagit på ett och samma ställe. 

Vissa delar i appen finns tillgängliga för alla. Andra nås via säkert inlogg med BankID när arbetsgivaren har ett avtal med Feelgood. Man kommer åt fler funktioner när man loggat in. Feelgood-appens funktioner byggs ut kontinuerligt. 

app svenska
  • Se dina bokningar hos företagshälsan - vilken tid, var, vem du ska träffa och om du behöver förbereda något. Du kan också av- och omboka. Gäller fysiska besök, videobesök och telefonsamtal. (Videobesöket genomförs sedan i en annan app som heter Feelgood Videobesök. Båda apparna finns i App Store och Google Play.)
  • Hitta till oss på Feelgood - karta och kontaktuppgifter.
  • Få enkelt tillgång till tjänster som arbetsgivaren har tecknat avtal om - t ex frånvaroanmälan till Frisklinjen eller Feelgood Plus för privat hälsa.
  • Läs artiklar med inspiration och råd för din hälsa.
  • Testa dig själv - svara på några frågor och se t ex hur du klarar stress och om du har sunda alkoholvanor. (Det är bara du själv som ser dina svar och resultat.)
  • Samla alla dina vaccinationer i appen.

Så här kommer du igång:

  1. Ladda ner appen kostnadsfritt från App Store eller Google Play.
  2. Logga in med BankID. För att få tillgång till alla funktioner kan du behöva en aktiveringskod första gången. Den får du från din arbetsgivare. Läs och godkänn användarvillkoren. Klart!