Hoppa till huvudinnehåll
Kvinnas händer på dator

Testa dig själv Behöver du stöd eller förändring?

Ladda ner Feelgood-appen i App Store eller Google Play.

Klarar du stressen? Har du sunda alkoholvanor? Testa dig själv enkelt i Feelgood-appen. Är allt bra eller skulle du behöva förändra något för att vara mer hälsosam? Du kanske behöver professionellt stöd?

Våra tester utgår från forskningsbaserade metoder för att du ska få en bra bild av läget. Gör testerna i appen. Inga svar sparas i appen och resultatet visas bara för dig. Du får veta var du befinner dig på en tydlig skala, och får en rekommendation utifrån ditt resultat.

Kvinna vilar i säng

Riskerar du utmattning?

Svara på nio frågor i vår app och få reda på om du är i riskzonen för utmattning eller om du klarar din stressnivå bra. Besvara frågorna utifrån hur du har känt dig de senaste två veckorna och gör gärna testet regelbundet för ett så rättvisande resultat som möjligt. Testet utgår från KEDS (Karolinska Exhaustion Disorder Scale) som tagits fram av forskare på Karolinska Institutet och används av sjukvården för att bedöma utmattningssyndrom. 

Hur ser dina alkoholvanor ut?

Svara på tio frågor i vår app och få hjälp att bedöma dina alkoholvanor. Tänk på hur du druckit det senaste året och svara så ärligt du kan. Testet utgår från AUDIT (Alcohol Disorder Identification Test) som tagits fram av Världshälsoorganisationen WHO. Det används brett inom sjukvården för att bedöma risken för skadliga alkoholvanor.