Hoppa till huvudinnehåll
Kvinnor som skrattar

Vårt erbjudande Sveriges ledande hälsoföretag för det moderna arbetslivet

Med visionen att ha Sveriges friskaste kunder arbetar vi på Feelgood för att få människor och organisationer att må bra. Vi drivs av att förverkliga dina ambitioner med hälso- och arbetsmiljöarbetet. Utgångspunkten är att identifiera och uppnå varje kunds behov och möjligheter. Vi gör det med hjälp av vår gedigna kunskap, långa erfarenhet och stora utbud av tjänster. 

Vi hjälper er med helheten

Koncernen Feelgood består av verksamhet inom företagshälsa (inklusive träning och fysioterapi), organisation och ledarskap, skadligt bruk i arbetslivet och privat sjuk- och friskvård. 

Mer om våra tjänster

Behovsinriktad metod för rätt resultat

En nyckelfaktor i allt vårt arbete är ett konsultativt förhållningssätt. Det innebär att vi tillsammans med dig som kund gör behovsanalyser och lägger planer för lärande och utveckling som stödjer era interna processer, er verksamhet och era mål. Vi föreslår strategiska insatser och aktiviteter som hjälper dig framåt i hälso- och arbetsmiljöarbetet. 

Vår arbetsprocess bygger på en nära relation med er och utgår alltid från era mål, medarbetarstrategi och affärsutmaningar. Feelgood identifierar de hälsoutmaningar som varje specifik arbetsplats står inför, planerar hur vi proaktivt kan möta dessa utmaningar och genomför hälsoarbetet i nära samarbete med er. 

Mer om Feelgoodmetoden

Platta på skrivbord

Möt oss digifysiskt

Vi jobbar både digitalt och fysiskt efter behov - vi kallar det digifysiskt. Det betyder att vi tillsammans med dig väljer den kontaktform som passar bäst för varje behov och tillfälle. Feelgood har sedan länge drivit den digitala utvecklingen inom företagshälsa framåt. Vi har en välutvecklad webbportal som underlättar för er kontakt med oss och beställningar. Vi har en app för åtkomst till våra digitala tjänster, digitala besök och videomöten med våra konsulter. Vi erbjuder digital sjuk- och friskanmälan till Frisklinjen, både på webben och i vår app. Vår medarbetarpulsmätning, en modern medarbetarundersökning med åtgärdsfokus, görs digitalt. Helt digitala tjänster är vårt stress- och livsstilsprogram med mätning och coachning för bättre återhämtning, och KBT Online där kunder och deras medarbetare kan utnyttja ångesthjälpen, oroshjälpen, stresshjälpen och sovhjälpen.

En central del i Feelgoods digitala inriktning är utvecklingen av Feelgood Plus – Sveriges första digitala frisk- och sjukvårdstjänst för privatlivet. Feelgood Plus kompletterar den vanliga företagshälsovården genom att täcka privatlivet, medarbetares hälsa efter arbetstid, och medarbetarnas nära och kära. Till skillnad från andra digitala vårdtjänster erbjuder Feelgood Plus även friskvård för när man inte är sjuk och vill undvika att bli det. Alla tjänster inom Feelgood Plus finns i vår app.

Mer om vårt digitala utbud

Använd webbportalen eller ring 010-810 92 10 (vardagar kl 08:00-17:00).
Avbokning/ombokning kan för vissa tjänster göras i webbportalen (för arbetsgivare) eller i Feelgood-appen (för medarbetare).
Du kan inte beställa, boka eller avboka här via feelgood.se. 

Du som har inlogg till webbportalen ser fakturaunderlag där. Du kan också ringa 010-810 92 10 eller fylla i det här formuläret.

Här får du hjälp med webbportalen, Feelgood-appen eller andra tekniska frågor kring våra system. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.
Ring oss på 010-810 92 10 om du vill ha en journalkopia. Du kan sen hämta den på din Feelgood-enhet på angivet datum eller få den skickad till din folkbokföringsadress.
Du som har inlogg till webbportalen kan se information om vårt samarbete där. Du kan också fylla i det här formuläret så kontaktar vi dig.
Ring 08-505 797 00, eller läs mer om träning eller fysioterapi
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.
Här kan du söka lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan. Observera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt. 
Ring 08-505 797 00, eller läs mer om träning eller fysioterapi
CAPTCHA
Den här frågan är till för att testa om du är en mänsklig besökare eller inte och för att förhindra automatiska skräppostmeddelanden.