Hoppa till huvudinnehåll
Bild
Bar

Skadligt bruk

Det är viktigt att förebygga och fånga upp skadligt bruk i arbetslivet då det orsakar stora kostnader och skador. Det finns signaler och verktyg för att upptäcka problem med skadligt bruk i tid, innan det får stora konsekvenser för arbetsplatsen. Vi hjälper er med allt ifrån en uppdaterad och modern policy till utredning och behandling i individärenden.

Vi är experter på skadligt bruk. 

Bild
flaskor

30 miljoner till forskning om skadligt bruk i arbetslivet

Skadligt bruk är ett betydande hälsoproblem som kan leda till försämrad arbetsförmåga på grund av skador, sjukdomar eller sociala problem. Sjukfrånvaro och trötthet ökar, produktiviteten minskar och även säkerheten på arbetsplatsen påverkas.

Bild
psykisk ohälsa man

Mycket att tjäna på tidiga hälsoinsatser

Att tidigt se medarbetare som drabbats av eller riskerar ohälsa är väldigt viktigt. Inte bara för individen som mår dåligt utan för hela företagets ekonomi. 

Bild
vinglas

Att förebygga skadligt bruk på arbetsplatsen

En av fem medarbetare har ett skadligt bruk eller beroende. Såväl alkohol- som narkotika- och spelproblem upptäcks ofta för sent, när det redan blivit ett problem och fått synbara konsekvenser både för den enskilde medarbetaren och arbetsplatsen.

Bild
man vandrar

Feelgood förvärvar Nämndemansgården, ledande inom beroendebehandling

Feelgood Svenska AB har idag tecknat avtal om förvärv av Nämndemansgården, Nordens ledande behandlingsföretag inom beroenderelaterad ohälsa. Förvärvet är en del av Feelgoods tillväxtstrategi och stärker erbjudandet inom skadligt bruk.

Våra vanligaste tjänster