Hoppa till huvudinnehåll

För arbetsgivare Som dina medarbetare mår hemma mår de på jobbet

Som arbetsgivare tjänar du på att inte skilja på jobb och privatliv. Ta hand om dina medarbetares hela hälsa. Med Feelgood Plus kompletterar du den vanliga företagshälsovården genom att täcka även privatlivet. 

En dålig dag på jobbet följer ofta med hem och påverkar privatlivet. Och vice versa. Oro hemma och en inaktiv livsstil påverkar prestationen på jobbet. Därför ger vi dig nu möjligheten att ta hand om dina medarbetares hela hälsa – dygnet runt, varje dag, året om. För mår dina medarbetare bra hemma, så mår de bra på jobbet. Och mår man bra får man mer gjort.

Allt finns samlat i en lättanvänd app som fungerar som de flesta sjukvårdsappar. Den största skillnaden är att Feelgood Plus även har friskvård för när man inte är sjuk och vill undvika att bli det. Frisk hemma och frisk på jobbet helt enkelt.

Skilj inte på jobb och privatliv

Statistik visar att en av de vanligaste orsakerna till ohälsa idag är stress. Enligt en undersökning bland patienter på en stressmottagning angav 76% att deras stress berodde på en kombination av privata och arbetsrelaterade faktorer (Hjärnfonden 2017). Så även om vi hanterar och motverkar stress i arbetsmiljön, kommer vi inte åt helheten. 

En annan orsak till ohälsa är att antalet svenskar med hälsofarligt låg kondition ökar. Och bra kondition kan kopplas till produktivitet på jobbet. Det dina medarbetare gör på kvällen påverkar vad de orkar på dagen.

Därför har vi startat Feelgood Plus – Sveriges första digitala frisk- och sjukvårdstjänst som kompletterar den vanliga företagshälsovården genom att täcka även privatlivet. Frisk hemma och frisk på jobbet helt enkelt.

Behåll dina medarbetare och locka nya

Det är inte någon hemlighet att på dagens arbetsmarknad är de tjänster och värden som Feelgood Plus erbjuder en viktig faktor för att behålla medarbetare och locka ny kompetens. 

Dina medarbetare mår sällan bättre än dem de älskar

Även om man själv mår fysiskt bra, så påverkas man givetvis av hur ens nära och kära mår. Är partner eller barn sjuka, har ångest eller andra besvär följer den oron med till jobbet. Därför gäller Feelgood Plus även för dem dina medarbetare älskar - på precis samma villkor som om de vore anställda. Full tillgång till läkare, hälsocoach, personlig tränare, psykolog och fysioterapi online. 

Hur tjänsten används? Det har du inte med att göra

Dina medarbetare använder tjänsterna i appen, men varför stannar mellan dem och vårdgivaren. Precis som det ska vara. Det ger dem tryggheten av vårdsekretess och du kan fokusera på hälsan på arbetsplatsen. Medarbetarna mår bättre och du får en piggare, gladare och friskare personal som får mer gjort på jobbet.

Feelgood Plus. Frisk hemma - frisk på jobbet.

  • Komplement till den vanliga företagshälsovården.
  • Sjukvård dygnet runt alla dagar. Friskvård med hög tillgänglighet.
  • Gäller alla medarbetare och deras familjer.
  • Attraktivt erbjudande för samtliga medarbetare.
  • I samarbete med Doktor24.

Kontakta oss för mer information om hur du kan få friskare medarbetare.