Hoppa till huvudinnehåll
par

Om Feelgood Plus Sveriges första digitala tjänst för hela din hälsa

Ladda ner Feelgood-appen i App Store eller Google Play.

En dålig dag på jobbet följer ofta med hem och påverkar ditt privatliv. Och vice versa. Med Feelgood Plus från din arbetsgivare kan du ta hand om hela din hälsa. Och familjens. Digitalt och enkelt i appen. 

Skilj inte på jobb och privatliv

I takt med att arbetslivet förändras och gränserna mellan jobb och privatliv blir suddigare, behövs nya sätt för att ta hand om din hälsa, och din familjs. Feelgood Plus är en frisk- och sjukvårdstjänst som du får tillgång till genom din arbetsgivare som bryr sig om hela din hälsa. Feelgood Plus kompletterar den vanliga företagshälsovården genom att täcka även privatlivet och dina närmaste. Den fungerar som alla sjukvårdsappar i en, plus friskvård för när du inte är sjuk och vill undvika att bli det. Frisk hemma och frisk på jobbet helt enkelt.

Du mår sällan bättre än dem du älskar

Även om du själv mår fysiskt bra, så påverkas du givetvis av hur dina nära och kära mår. Är dina anhöriga eller dina barn sjuka, har ångest eller andra besvär följer den oron med till jobbet. Därför gäller Feelgood Plus även för dem du älskar - på precis samma villkor som för dig. Tillgång till läkare, fysioterapi, personlig tränare, psykolog och hälsocoach online. 

Hur tjänsten används? Det är din ensak

Du använder tjänsten kostnadsfritt, när och var du vill. Men varför och till vad stannar mellan dig och vårdgivaren, precis som det ska vara. Så att du kan känna dig trygg av vårdsekretess. Du mår bättre, blir piggare, gladare och friskare samt får mer gjort på jobbet. Du behåller din listning hos din vårdcentral eller husläkare och hänvisas dit om ditt ärende kräver ett fysiskt besök. 

Feelgood Plus. Frisk hemma - frisk på jobbet.

  • Komplement till den vanliga företagshälsovården.
  • Frisk- och sjukvård online dygnet runt alla dagar, i Feelgood-appen. 
  • Gäller för dig, dina barn (upp till 18 år) och en anhörig.
  • Feelgood i samarbete med Doktor24.

Här på webben kan du läsa om hur du kommer igång och få svar på vanligaste frågorna. Du hittar också inspiration, tips och råd inom hälsa och livsstil. Läs om träning, livsstil, aktuellt från våra läkare, psykologer, personliga tränare, hälsocoacher och fysioterapeuter.