Hoppa till huvudinnehåll
mobil i handen

Digitala vårdbesök Snabbt och enkelt i appen

Med Feelgood Plus kan dina medarbetare enkelt via Feelgood-appen träffa läkare, psykologer och fysioterapeuter vid ohälsa som inte orsakats av jobbet. Tjänsten fungerar som en digital vårdmottagning för anställda hos Feelgoods kunder och deras familjer.

Psykolog som stöd

Våra psykologer ger stöd och digital terapi vid till exempel stress, sömnbesvär, ångest, nedstämdhet eller depression. Samtalsstöd i den akuta fasen när man inte mår bra, och bedömning om fortsatt stöd. I Feelgood-appen bokar man möte med erfarna psykologer via chatt eller video på vardagar och helger kl 8-17. 

”Jag kände mig deprimerad med allt som händer med min pappa och fick aldrig någon vila. Nu har jag träffat en psykolog ett par gånger och fått verktyg för att hantera stressen och tröttheten detta medför.” Janne

Läkarbesök digitalt

Medarbetaren kan träffa en läkare via chatt och videosamtal i appen. Dygnet runt, alla dagar. Vi hjälper till med undersökning och rådgivning, och även remiss vid behov. Om besväret kräver en fysisk undersökning, guidar vi till annan vård. Om det behövs prover skickar vi remiss till provtagning (dock inte röntgen och fysiologiska undersökningar).

”Istället för att sitta på vårdcentralen med ögoninflammationen så fick jag snabb hjälp och råd för mitt barn.” Matilda

Fysioterapeut (sjukgymnast)

När besvären är privatrelaterade hjälper våra fysioterapeuter med professionell skadebedömning och träningsråd för besvär med rygg, nacke, muskler och leder, och t ex graviditetsrelaterade problem. Fysioterapeuterna hjälper även till med förebyggande råd, så att man inte behöver drabbas av smärta, stelhet och andra besvär. Cirka 90% av skador kopplade till muskler och leder kan bedömas och behandlas via video. I Feelgood-appen bokar man videomöte med fysioterapeuten vardagar kl 8 till 17. 

”Axelsmärtorna av att jag målat om huset begränsade mig på jobbet, men jag fick en bedömning och ett träningsprogram och nu blir jag bättre och bättre.” Malin