Hoppa till huvudinnehåll
Kvinna på cykel i stadsmiljö

Digital friskvård Dina medarbetare håller sig lättare friska

Hälsocoacher, personliga tränare och fysioterapeuter hjälper dina medarbetare att vara friska och må bra.

Hälsocoach i mobilen

Med Feelgood Plus får dina medarbetare stöd och råd kring livsstil, kost och sömn, med målet att må så bra som möjligt. Våra hälsocoacher bokas i Feelgood-appen för samtal via video, vardagar kl 8 till 17. Med hjälp av motiverande hälsosamtal får medarbetaren möjligheten att skapa sig goda vanor och bestående livsstilsförändring. Våra hälsocoacher arbetar med ett tvärvetenskapligt synsätt i hälsofrågor.

Exempel på ämnen: matvanor, vikt, fysisk aktivitet, återhämtning, sömn, stress, tobak, alkohol och droger, balans i livet m.m.

Personliga tränare online

Feelgood Plus personliga tränare hjälper till med träningsplanering, motiverande samtal och uppföljning. Alla besök sker via videosamtal som bokas i Feelgood-appen vardagar kl 8 till 17.  Personlig träning passar både den som är nybörjare och vill ha hjälp att komma igång, och den som vill komma vidare eller har specifika mål med träningen. Våra personliga tränare har brett spektrum och arbetar med individanpassad träning så att alla ska nå sina mål. 

Våra personliga tränare har vidareutbildning inom olika specialområden. Vissa är legitimerade fysioterapeuter (sjukgymnaster) som arbetar med s.k. medicinsk personlig träning för personer som har värk, skador eller andra fysiska orsaker.

”Det är bara att börja träna, säger alla. Men det var en PT på Feelgood Plus som fick mig att börja träna på mitt sätt så att jag faktiskt fortsätter. Nu är det som att jag inte kan vara utan den.” Fredrik