Hoppa till huvudinnehåll
pilar uppåt

Förändringsledning Att planera för, leda och leva i förändring

Står ni inför eller är i en större verksamhetsförändring? Det sägs att den enda konstanten är förändring. Ibland är den förändring som en verksamhet utsätts för mer drastisk, kraftfull och oväntad, som covidpandemin. Varje bransch, företag och organisation påverkas på något sätt och det ställs ännu högre krav på ledarskap och medarbetarskap.

Feelgoods organisationskonsulter står redo att stötta er i verksamhetsförändringar. Med vår workshop för ledningsgruppen kan ni rusta med kunskap, metoder och verktyg. Ni får också möjlighet att mentalt förbereda er inför förändringen.

I en större verksamhetsförändring är ledningsgruppen en viktig sammanhållande ledningsfunktion för verksamheten. Väl fungerande ledningsgrupper har även en viktig funktion i stödet till varandra som chefer.

Förändring i arbetslivet pågår hela tiden. Stora som små, och många gånger parallellt. Vissa har du som organisation och ledare själv initierat och andra förväntas ni genomföra som beslutats av andra.

Feelgood kan stödja organisationen i sin helhet och ledningen i många olika frågeställningar. Står ni inför eller är ni mitt i införande av nya system eller en omorganisation som påverkar hur arbetet ska utföras? Har nya arbetssätt lett till ett ökat motstånd och tappad energi hos medarbetarna? Feelgoods organisationskonsulter hjälper er att planera för, leda och leva i förändring.