Hoppa till huvudinnehåll
kollegor går och pratar

Bli avtalskund När ni vill skapa en sund och säker arbetsplats

Att teckna serviceavtal med Feelgood bruk ger er trygghet, stöd och verktyg i allt som rör skadligt bruk på arbetsplatsen. Vi arbetar med allt ifrån förebyggande till akuta insatser när det gäller alkohol, spel, narkotika, läkemedel eller andra skadliga beteenden.

Investera i en sund och säker arbetsplats Skadligt bruk i arbetslivet kan vara alkohol, läkemedel, spel, droger, överdriven träning, dopning, shopping, sociala medier osv.

När en anställd får problem kan det påverka hela arbetsplatsen och ibland är det inte så lätt för dig som arbetsgivare att hantera en sådan situation. Vi har lång och gedigen erfarenhet kring just dessa frågor. Vi finns vid din sida när en anställd har problem och vi utbildar och ger råd till chefer och anställda kring att identifiera risker och undvika att problem med skadligt bruk uppstår. Vi ger er kunskap och verktyg att agera. Kontakta oss för mer information.

  • Feelgood är experter på skadligt bruk, riskbruk och beroende utifrån arbetsplatsperspektivet
  • Vi arbetar med förebyggande insatser såväl som akuta, när något inte fungerar
  • Ni får kvalitet och kunskap kring frågor som ni kanske inte stöter på dagligen
  • Ni får en samarbetspartner som finns i hela Sverige
  • Vi hjälper er med alla typer av skadligt bruk; alkohol, spel, läkemedel, narkotika eller annat som ger negativa konsekvenser på arbetsplatsen