Hoppa till huvudinnehåll

Ledarutbildningar Rätt förutsättningar för era ledare

Feelgood erbjuder ett antal olika utbildningar för både nya och erfarna ledare. Såväl öppna som skräddarsydda, där vi tillsammans med våra kunder skapar ledarutbildningar som tillgodoser era specifika behov och förutsättningar. Utbildningsinsatserna leds av Feelgoods erfarna organisationskonsulter. Vi har också flera e-utbildningar som smidigt och lättillgängligt ger ledare ny kunskap att använda i sin vardag. 

Vårt utbildningsutbud inom organisation och ledarskap

Feelgoods öppna utbildningar

Feelgoods ledarprogram

Chefsrollen ger många möjligheter att påverka och att utvecklas. Den kommer ofta även med flera utmaningar – att hitta sitt bästa sätt att leda verksamheten, grupper och individer. 
 
Feelgoods ledarprogram ger chefer som är nya sin roll eller som vill utvecklas vidare i sitt ledarskap kunskap inom olika dimensioner av ledarskap, med reflektion och praktisk träning. 

  • Ledarrollen, ledarskapsmodeller och coachande ledarskap
  • Resiliens, självledarskap och skapade av robust organisationskultur
  • Effektiv kommunikation, utmanande samtal och effektiva möten
  • Effektiva team och grupper
  • Konflikthantering
  • Förändringsledning

Programmet leds av erfarna ledarutvecklare som både utbildar och leder deltagarnas utvecklingsprocess. Teori tillsammans med reflektion, praktisk träning och erfarenhetsutbyte skapar en god lärmiljö där ledaren utvecklar sina praktiska ledarfärdigheter i vardagen.