Hoppa till huvudinnehåll
lycklig man hoppar

Kompetensutveckling inom skadligt bruk Vi delar med oss av vår kunskap och erfarenhet

Företagsutbildningar och webbinarier

Vi erbjuder utbildning för ert företag. Det är ofta ett bra alternativ om man är flera på arbetsplatsen som behöver kunskap och inspiration.

Vi kan anpassa utbildningen för er och för olika personalgrupper, till exempel ledning, chefer och  arbetsledare, fackligt aktiva och skyddsombud, medarbetare, m fl. Utbildningen kan också fokusera på ett särskilt område, till exempel stress, hälsa och livsstil, de nödvändiga samtalen eller arbetsrätt vid skadligt bruk.

De vanligaste utbildningarna vi genomför handlar om att ge chefer kunskap i att förebygga och hantera situationer som kan uppstå på arbetsplatsen. Att få kunskaper för att våga se och agera utifrån sitt chefsansvar och att klargöra vad de får, ska och bör göra utifrån befogenheter och skyldigheter.

Det kan också vara att ge samtliga anställda kunskaper om skadligt bruk utifrån sina egna levnadsvanor men även roll och ansvar som kollega rep. medarbetare. Till exempel; Vad kan man göra om man misstänker att en arbetskamrat har problem?

Utbildningen läggs upp efter era förutsättningar och deltagarnas behov. Utbildningen kan genomföras digitalt live eller fysiskt hos er eller i valfri lämplig lokal. Vi kan även hålla utbildningar och webbinarier på flera språk; till exempel engelska och spanska.

Feelgood är godkänd utbildningsanordnare för AFA-utbildningsbidrag.

Öppna utbildningar och webbinarier

De öppna utbildningarna och webbinarier är mycket populära för mindre företag eller när någon/några enstaka personer behöver kompetensutveckling. Se nedan mer information om våra öppna utbildningar.

Alla öppna utbildningar kan även företagsanpassas för era behov.

Digital utbildning

Vi erbjuder en digital grundutbildning som era chefer och medarbetare kan genomföra på egen hand när de har tid.