Hoppa till huvudinnehåll
träning

Gruppträning

Tillsammans förebygger vi smittspridning av covid-19

På grund av pågående pandemi är vårt schema anpassat för att hjälpa till att minska smittspridningen.

För att undvika trängsel i våra lokaler är det viktigt att du håller dig till tiden du har bokat för träning eller med fysioterapeut.

OBS! Vid träning i vår gruppträningssal - ta med egen träningsmatta!

  • Tänk på att hålla avstånd
  • Är du sjuk? Stanna hemma och krya på dig. Du ska vara symtomfri minst två dygn innan du återgår till din träning hos oss.
  • Tvätta händerna och använd handsprit före och efter ditt besök.
  • Om möjligheten finns uppmuntrar vi till att duscha hemma efter din träning i gymmet och gruppträning på land. Observera att detta inte gäller efter träning i bassängen, då det är viktigt att duscha FÖRE och efter träningssessionen.
  • Ta gärna med egen handduk att ha på maskinerna samt ta med egen matta vid gruppträning.

Boka pass


När kan jag boka?

Bokning av klass sker som tidigast kl 08:00 tre dagar innan passets start. För att boka klickar du här eller kontaktar receptionen på 08-505 797 00.

Hur många klasser kan jag boka?

Du kan boka max två pass per dag. Denna regel gäller endast bokningar och inte drop in. 

Hämta biljett

Din bokade biljett ska hämtas ut senast 10 minuter innan klassen startar. Biljetter som inte hämtats ut släpps till de som står på väntelistan 10 minuter innan klassen börjar, denna regel gäller även för fasta platser.

Väntelista

Om klassen är fullbokad kan du boka dig en placering på väntelistan. Om du får plats på den aktuella klassen får du besked via den mail du registrerat hos oss. Kom ihåg att avboka denna plats om du inte kan gå på klassen.

Avbokning

Avbokning kan ske fram till två timmar innan klassens start. Avbokning gör du lättast på vår hemsida eller kontakta receptionen. Observera att du behöver avboka även om du köpt fast plats för terminen om du avser att inte delta på en eller flera klasser. Om du inte avbokar i tid eller inte dyker upp till klassen kommer du att få en så kallad "no-show". Vid tre sena avbokningar spärras bokningsfunktionen. Spärren gäller i 30 dagar fr o m första sena avbokningen.

Självträning och självträning intensiv

Under vissa tider i veckan är vår pool tillgänglig för självträning. Du hittar tiderna i gruppträningsschemat. Två tider i veckan finns för självträning Intensiv - under denna tid kan träningen hålla högre tempo och vattenstänk m.m. kan förekomma. Dessa tider är markerade i färg i schemat.

Observera!

Vi har ett begränsat antal deltagare på våra pass. Har du inte bokat dig en plats eller hamnat på väntelistan är det i mån av plats som gäller. Vi har ett högt tryck på våra vattenklasser och de blir snabbt fullbokade. Vårt tips är att du bokar in dig på väntelistan och hoppas på plats. I slutändan är det några få klasser som är fullbokade när passet sätter igång.

Var hittar jag medlemspriser och kan ställa frågor om medlemskap?

Klicka här så hittar du informationen om medlemskap hos oss


Varmt välkommen!


Tillbaka till startsidan Feelgood Träning Stockholm