Hoppa till huvudinnehåll
Bild
kvinna i cykelhjälm

Feelgood Plus: frisk- och sjukvård för privatlivet

Gränserna mellan jobb och privatliv blir allt suddigare. Som du mår hemma mår du på jobbet. Med Feelgood Plus får du digital frisk- och sjukvård för hela din hälsa. Och din familjs. Frisk hemma och frisk på jobbet helt enkelt. Prata med din arbetsgivare för att komma igång.

Bild
klocka

Rutiner hjälper i det nya normala 

Våren skakade om oss rejält och nu är hösten här, och förhoppningsvis har vi börjat vänja oss vid det nya normala. En plan A blir en plan B som blir en plan C som blir framskjuten, flyttad på, avbruten, avbokad. Inget är längre konstigt för oss, kan det kännas som. 

Bild
promenad

Gå på promenad med personlig tränare 

Vi är många som har behövt bryta och byta våra rutiner. Bland annat när vi jobbar på distans och vill få till vardagsmotionen ändå.

Bild
ont i ryggen

Fysioterapeuten om ryggskott

Många av oss har någon gång dragit på oss ryggskott, eller akut lumbago som det heter på fackspråk. Vilket bara är ett snofsigare sätt att säga hastigt debuterande smärta i nedre delen av ryggen.

Bild
Tvätta händer

Tvätta händerna som ett proffs

Noggrann handhygien är extra viktigt just nu. Se gärna Feelgoods manual om hur man gör på bästa sätt. Sätt upp den på arbetsplatsen och dela den gärna med andra. Manualen finns både på svenska och engelska.

Feelgood Plus - så funkar det

Bild
hemma med barn

Ladda ner appen

Du hittar Feelgood Plus i Feelgood-appen. Få tips och råd för att hålla dig frisk och må ännu bättre. Och få snabb hjälp när du är sjuk. Gäller både dig och hela familjen.