Hoppa till huvudinnehåll
glad

Feelgood-dagen Inspiration och insikter för ett hållbart arbetsliv. 

Det här vill du inte missa! Ett inspirerande digitalt event för chefer, HR och andra som är engagerade i arbetsmiljöfrågor. En framtidsspaning om hur arbetsgivare kan förbereda sig framåt, på kort och lite längre sikt, efter ett år med annorlunda omständigheter. Tankar om virtuella team och motivation. Varför helhetssynen på hälsa är så viktig. Och hur gör man egentligen för att skapa ett friskt och välfungerande företag?

Som deltagare kommer du att få lyssna till flera av Feelgoods specialister, och kanske får du användbara tips från vinnaren av utmärkelsen Sveriges friskaste företag 2020. Bjud gärna med vänner och kollegor! Alla är välkomna oavsett om man är kund hos Feelgood eller inte.

Tisdag 25 maj kl 13:00-16:00

Plats: Digitalt
Kostnadsfritt
  

 

pilar uppåt

Program

Hur bygger man virtuella team?
En extra aktuell fråga är hur man skapar virtuella team som arbetar effektivt. Digitala möjligheter finns, men chefer har även andra viktiga punkter att tänka på för ett lyckat resultat.
Maria Garmark, psykolog och organisationskonsult Feelgood

Motivera medarbetare och dig själv
Hur kan du som chef göra när motivationen sviktar hos dina medarbetare? Tips och råd om inspiration, utveckling och pepp.
Lotta Malmheden, psykolog och organisationskonsult Feelgood

Hur blir man ett friskt företag?
Vad är bra hälsa och arbetsmiljö i ett modernt arbetsliv? Hur vet man som arbetsgivare vilka insatser som gör mest nytta?
Anna Thulin, operativ chef Feelgood
Eva Söderlund Eliasson, regionchef Feelgood

Vinnaren i Sveriges friskaste företag 2020
Det företag som lyckats allra bäst i Feelgoods utmärkelse berättar om hur de arbetar med arbetsmiljö och hälsa i sin organisation. Vinnaren presenteras den 17 maj, håll utkik på www.sverigesfriskasteforetag.se.
Göran Hägglund, tidigare socialminister och juryns ordförande
Representanter från vinnarföretaget

Spaning: Vad behöver företag och organisationer förbereda sig på?
Det senaste året har varit annorlunda. Kanske har det förändrat både oss som människor och arbetslivet. Hur ser det ut framåt? Vad blir viktigt? Vår expertpanel tittar framåt på kort och lite längre sikt.
Charlotte Valleskog, tf chefspsykolog Feelgood
Alexandra Sjöström, organisationskonsult Feelgood
Daphne Enstam, chefsläkare Feelgood
Moderator: Åsa Rex Nygård

Hur påverkar hela hälsan arbetslivet?
Prestationen på jobbet ökar om vi mår bra även efter arbetstid. Vad innebär en hållbar livsstil?
Andrea Into, hälsoutvecklare Feelgood
Karolina Löfgren, arbetsterapeut Feelgood

Du kommer att kunna ställa frågor i en chatt under hela eftermiddagen.

 

tummen upp

Anmäl dig idag

Eventet är kostnadsfritt och livesänds digitalt. Klicka på länken nedan för att anmäla dig. Och tipsa gärna dina vänner och kollegor. Vi riktar oss till chefer, HR och andra som är engagerade i arbetsmiljöfrågor. Har du frågor? Hör gärna av dig till oss på info@feelgood.se
Varmt välkommen!

Ja, jag vill anmäla mig till Feelgood-dagen

 

ridå

Träffa årets vinnare!

Feelgood utser för fjärde året i rad Sveriges friskaste företag, för att lyfta goda exempel på arbetsgivare som investerar i sina medarbetares livskvalitet och skapar en välmående och sund arbetsmiljö. Vem som vinner avslöjar vi 17 maj.

Här kan du läsa om finalisterna.

promenad

Pausa med PT och hälsocoach

Feelgood-dagen skulle inte leva upp till sitt namn utan de viktiga pauserna. Därför tar vi självklart, tillsammans med er, aktiva pauser med jämna mellanrum under eftermiddagen. Följ med våra inspirerande kollegor och få tips som du sedan kan ha nytta av varje dag.