Hoppa till huvudinnehåll
Regulatorisk

Ny CFO till Feelgood

Feelgood förändrar i koncernledningen och har utsett Fredrik Bister till ny Chief Financial Officer (CFO). Fredrik Bister kommer närmast från en tjänst som ekonomichef för Coop Logistik och Supply Chain.

Fredrik är civilekonom och pol.mag. från Stockholms universitet och har en bakgrund som CFO för bland annat Bring Citymail och Axlon Group. Han har även flera års erfarenhet av finansiellt arbete inom hälso- och sjukvårdsbranschen, vilket han bär med sig till Feelgood. 

– Jag är mycket glad över att välkomna Fredrik Bister till Feelgood, både som CFO och som medlem av koncernledningen. Fredriks bakgrund och gedigna finansiella erfarenhet kommer att vara ett viktigt bidrag till Feelgoods fortsatta utveckling, säger Joachim Morath, VD för Feelgood.

Fredrik Bister tillträder senast den 20 augusti 2019. Nuvarande CFO Cecilia Höjgård Höök har efter nio år inom bolaget valt att lämna Feelgood per den 31 mars 2019. Under övergångsperioden tar Feelgoods ekonomichef Niklas Mahlin rollen som tillförordnad CFO.

Denna information är sådan information som Feelgood Svenska AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom VD Joachim Moraths försorg, för offentliggörande den 21 mars 2019 kl 12:00 CET.

Stockholm 2019-03-21               
Feelgood Svenska AB (publ)
 

För mer information, kontakta:

joachim.morath@feelgood.se

www.feelgood.se.