Hoppa till huvudinnehåll
kollegor

Växjö Hälsoforum och Quality Care blir en del av Feelgood 

I dagarna har Feelgood genomfört två förvärv: Växjö Hälsoforum och Quality Care. Affären är en del av Feelgoods tillväxtstrategi och stärker positionen som ledande hälsoföretaget för det moderna arbetslivet.

Växjö Hälsoforum AB har bedrivit verksamhet i Växjö i över 50 år och har långvariga kundrelationer med både lokala företag och offentliga verksamheter. Växjö Hälsoforum har alltid värnat den kundnära relationen.

– Jag är väldigt glad att vi har möjlighet att göra det här förvärvet. Det är ett steg i vår strategi att stärka den lokala närvaron på viktiga marknader. Vi har redan idag ett väl fungerande samarbete mellan bolagen och Växjö har många starka kundrelationer som vi ser fram emot att bygga vidare på, säger Joachim Morath, vd på Feelgood.

- Feelgood är ett stabilt företag med en stark vision. Man har kommit långt med sin digitala utveckling, vilket nu kommer oss till del, liksom en gedigen produkt-portfölj. Den lokala förankringen kommer att bestå, något som är viktigt både för oss och för våra kunder, säger Mikael Bonik, vd på Växjö Hälsoforum.     

Genom förvärvet av Quality Care tillförs ytterligare spetskompetens och affärserbjudande till Feelgood. Quality Care har hälso- och vårdtjänster för både företag och privatpersoner, med stor kundgrupp via försäkringsbolag. 

– Quality Care har ett genomarbetat hälsokoncept, specialistläkarverksamhet med mycket bred kompetens och ett attraktivt premiumerbjudande. Med detta är förvärvet ett viktigt steg i att vi på Feelgood stärker och breddar vårt erbjudande. Jag ser fram emot att tillsammans med Quality Care stärka våra kundrelationer, säger Joachim Morath, vd på Feelgood.

- Quality Care får nu möjlighet att expandera och utvecklas på ett säkert och tryggt sätt med all den kompetens som Feelgood har. Tillsammans kan vi bredda erbjudandet inom premiumtjänster och hälso- och sjukvårdstjänster till både befintliga och nya kunder, säger Lars-Göran Kjellin, vd på Quality Care.