Hoppa till huvudinnehåll
kollegor

Feelgood förvärvar Jobbhälsan i Norr

Feelgood Svenska AB har idag tecknat avtal om förvärv av Jobbhälsan i Norr, stark aktör med huvudkontor i Piteå. Affären är en del av Feelgoods tillväxtstrategi och stärker Feelgoods position i Norrbotten och som ledande hälsoföretaget för det moderna arbetslivet.

- Jag är väldigt glad att vi har möjlighet att göra det här förvärvet. En central del i vår strategi är att stärka den lokala närvaron på viktiga marknader. Norrbotten är en region med stark ekonomisk tillväxt och Jobbhälsan i Norr har gott renommé och namnkunniga stora kunder, så vi ser fram emot utvecklingen tillsammans, säger Joachim Morath, VD på Feelgood.

Jobbhälsan i Norr AB har sin huvudverksamhet i Piteå där man verkat i över 40 år. Idag finns verksamhet även i Luleå och Älvsbyn. Jobbhälsan har långvariga kundrelationer med större och mindre företag samt kommuner. Jobbhälsan har alltid värnat den kundnära relationen.

- Med Feelgood ser vi att vi får behålla den lokala och kundnära relationen och samtidigt få en stark ägare som ger stabilitet. Tillsammans stärker vi positionen lokalt och möjliggör utveckling regionalt samtidigt som vi kan nyttja Feelgoods rikstäckning. Feelgood har gjort stora satsningar och kommit långt i digitaliseringen, vilket kommer att kunna tillföra mycket till våra kunder och våra medarbetare säger Ann-Sofi Ökvist, VD på Jobbhälsan.

Förvärvet genomförs genom att Feelgood förvärvar samtliga aktier i bolaget. Tillträde till förvärvet 1 maj 2022.