Hoppa till huvudinnehåll

Feelgood utsedd till Karriärföretag 2022

Karriärföretagen utser årligen 100 svenska arbetsgivare som erbjuder de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheterna för sina medarbetare och som anses attraktivast för unga yrkesverksamma. Feelgood är stolta över att ha blivit utsedd till utmärkelsen Karriärföretag 2022.

Nomineringen lyder:

”Precis som Feelgood låter så är det en trygg arbetsplats där alla medarbetare kan må bra. Idag är Feelgood Sveriges ledande hälsoföretag för det moderna arbetslivet, och med all sin rätt. De drivs av goda värderingar och med ambitionerna att skapa den bästa möjliga arbetsplats för sina medarbetare. Med ett brett urval av tjänster, internutbildningar och coachning får man alla verktyg man behöver för en framgångsrik karriär.”

Att arbeta inom företagshälsa skiljer sig från traditionell vård på så sätt att det ställer stora krav på förståelse för hälsa och arbetsmiljö i kombination med affärsmässighet. Med visionen om Sveriges friskaste kunder jobbar Feelgood med hälsofrågor i ett större perspektiv som innefattar hela medarbetarens liv och arbetar förebyggande med hälsa – även inom den egna organisationen.

Det i sin tur skapar en god arbetsmiljö, både för kunder och för de egna medarbetarna. Feelgoods medarbetarundersökningar visar återkommande höga siffror på viktiga parametrar som välmående, engagemang och ett bra eNPS-värde (Employee Net Promoter Score).

- Vi är stolta över vårt arbete med vår arbetsmiljö och jobbar kontinuerligt för att vår värdegrund ska reflekteras i allt vi gör, både internt och mot våra kunder. Att Feelgood har blivit utsedda till ett av Sveriges 100 karriärföretag är ett bevis på vårt dedikerade arbete för att skapa en attraktiv arbetsplats, säger Åse Bandling, HR-chef på Feelgood.

Syftet med Karriärföretagen är att förenkla för Sveriges studenter och unga yrkesverksamma att hitta sin nästa arbetsgivare och belöna ett framgångsrikt Employer Branding-arbete.

https://karriarforetagen.se/

För mer information kontakta:

asa.rexnygard@feelgood.se

Om Feelgood

Feelgood är Sveriges ledande hälsoföretag för det moderna arbetslivet. Feelgood hjälper företag och organisationer att förbättra produktivitet och sänka kostnader genom att arbeta systematiskt och förebyggande med arbetsmiljö, hållbar hälsa, ledarskap, medarbetarskap och vid behov rehabilitering eller krishantering. Företaget har idag 700 medarbetare som möter kunderna både digitalt och på ca 120 platser i Sverige. Totalt omfattar Feelgoods 8 000 kunder över 800 000 medarbetare. Feelgood grundades 1995 och ägs sedan 2021 av den finska vårdkoncernen Terveystalo Healthcare OY. www.feelgood.se