Hoppa till huvudinnehåll

Feelgood utsedd till Karriärföretag 2022

Karriärföretagen utser årligen 100 svenska arbetsgivare som erbjuder de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheterna för sina medarbetare och som anses attraktivast för unga yrkesverksamma. Nu kan vi stolt meddela att Feelgood har blivit utsedd till utmärkelsen Karriärföretag 2022. 

Karriärföretag 2022

Nomineringen lyder:
”Precis som Feelgood låter så är det en trygg arbetsplats där alla medarbetare kan må bra. Idag är Feelgood Sveriges ledande hälsoföretag för det moderna arbetslivet, och med all sin rätt. De drivs av goda värderingar och med ambitionerna att skapa den bästa möjliga arbetsplats för sina medarbetare. Med ett brett urval av tjänster, internutbildningar och coachning får man alla verktyg man behöver för en framgångsrik karriär.”

Syftet med Karriärföretagen är att förenkla för Sveriges studenter och unga yrkesverksamma att hitta sin nästa arbetsgivare och belöna ett framgångsrikt Employer Branding-arbete. 

För att bli tilldelad utmärkelsen krävs att företaget uppfyller de kriterier som Karriärföretagen satt upp samt genomgår en granskning av juryn. Läs mer om Karriärföretagen här. https://karriarforetagen.se/

- Vi är stolta över vårt arbete med vår arbetsmiljö och jobbar kontinuerligt för att vår värdegrund ska reflekteras i allt vi gör, både internt och mot våra kunder. Det syns t ex i våra medarbetarundersökningar som återkommande visar höga siffror på viktiga parametrar som välmående, engagemang och ett bra eNPS-värde (Employee Net Promoter Score), säger Åse Bandling, HR-chef.