Feelgood Grev Turegatan

Massage

Massage har både rehabiliterande och förebyggande effekt. Regelbundna muskelbehandlingar ökar immunförsvaret, förbättrar humöret, lindrar muskelvärk, sänker nivån av stresshormoner, förbättrar sömnen och är mentalt avslappnande

Vi erbjuder olika typer av behandlingar:

Idrottsmassage
Svensk klassisk massage
Avspänningsmassage
Massage för gravida

För mer information och tidbokning  kontakta receptionen, tel 08-50579700

P.S. Använd ditt friskvårdsbidrag innan det brinner inne för i år!

 

Massörer på Grev Turegatan

Claire Hedberg

 

Claire är född i Frankrike och har jobbat som massörterapeut på Feelgood i 10 år. Hon jobbar med alla sorters massagetekniker och hon tycker det är viktigt att du som patient känner dig trygg med henne.
Claire jobbar även på den kungliga operan med dansare och behandlar deras skador och muskelbesvär.

Fötter är något av Claires specialistområde men välkomnar alla typer av kunder och behov.


Linn Nyström

Linn är utbildad och diplomerad massör. Hon kombinerar svensk klassisk massage med mer djupgående idrottsmassage inklusive triggerpunktsbehandling. Varje behandling anpassas alltid efter önskemål och behov. Massagen är både förebyggande och/eller avslappnande.
Linn är diplomerad friskvård- och kostkonsult med ett helhetsperspektiv när det gäller kropp och hälsa.

 

Anna Gomez Lagerlöf

Anna är massageterapeut och certifierad massör av Branschrådet Svensk Massage samt vattengympa- och friskvårdsledare sedan sex år. Hon har sedan utbildningen arbetat heltid med att behandla alltifrån tungt arbetande kroppsarbetare till stillasittande kontorspersonal.

Anna kombinerar terapeutisk och förebyggande behandling för att uppnå resultat både vid behandlingstillfället och på längre sikt och ger gärna tips och råd om hur du själv kan hjälpa din kropp att må bättre.

Anna finns på plats måndagar jämna veckor.