Feelgood Östersund Företagshälsovård

Välkommen till Feelgood företagshälsa

 

 

Vi har stängt för semester from 8/7 tom 4/8

Feelgoods bokning/rådgivning har öppet måndag- fredag 8-17 hela sommaren ring 063-670 20 00.

Några Feelgood enheter har även möjlighet att göra videokonsultationer under hela sommaren om behovet är av akut karaktär.

Träningshallen öppnar vecka 33.

 

Feelgood Östersund önskar er alla en trevlig sommar

 


Corona och vårt sätt att arbeta – information till våra kunder i Östersund och Jämtland

Feelgood är ett hälsoföretag för det moderna arbetslivet. Det betyder att vi följer med i utvecklingen, för att alltid kunna ge våra kunder det stöd de behöver i det arbetsliv som råder vid varje tidpunkt. Just nu i Coronatider kan vårt stöd behövas för att upprätthålla en fungerande vardag med verksamhet samt hantera eventuell oro.

Som chef kan du alltid höra av dig till oss med frågor om hur du ska hantera situationen på just er arbetsplats.  

Vi vill här ge svar på de vanligaste frågorna:

Har ni öppet som vanligt?

Ja, det har vi. Vi har dessutom ökat vår kapacitet gällande att utföra vårt arbete via video/distans. Vi kan genomföra de flesta ärenden på ett säkert sätt på distans. Du behöver alltså inte boka av vid ex symtom, vi tar emot på distans!

Smittskydd

En stor del av Feelgoods verksamhet innebär möten med människor. Vi följer själva Folkhälsomyndighetens rekommendationer att inte vara på jobbet om man har symtom på förkylning eller luftvägsinfektion, även lindriga sådana. Som kund hos oss ska ni vara trygga med att vi vidtagit rekommenderade åtgärder för att förhindra smittspridning.

Vi uppmanar alla deltagare under våra besök, möten eller utbildningar att avstå från att delta fysiskt vid symtom på förkylning eller luftvägsinfektion. Detta för att ta vårt ansvar för att minska smittspridningen i samhället. Här kan vi erbjuda möten via  video eller telefon istället.

Hur gör vi med våra pågående ärenden?

Om du som kund inte kan eller vill genomföra ett fysiskt besök. Tveka inte att höra av er, vi har möjlighet att ha kontakter via säker videoteknik eller telefon.

OBS! Förstadagsintyg – alltid video eller telefon!

Alla personer som söker för förstadagsintyg hänvisas till video- eller telefonkonsultation. Kontakta oss som vanligt på 063-670 20 00 gällande FDI så bokar vi en konsultation på säker länk.

Hur kan ni stödja oss specifikt gällande Corona?

  • Feelgood har flera digitala utbildningar som kan vara ett smidigt alternativ till att delta i en fysisk utbildning. Om ni har personal som arbetar hemifrån kan detta vara ett utmärkt tillfälle att ge den utbildning som ni kanske tänkt skulle behövas, men som ni inte haft tid att genomföra.

  • Det systematiska arbetsmiljöarbetet, som alla arbetsgivare är skyldiga att bedriva, innebär bland annat, att göra en riskbedömning för att se över vilka arbetsuppgifter eller situationer där medarbetare kan tänkas bli smittade av coronaviruset. Vi kan här vara ett stöd i att undersöka och bedöma vad det finns för risker i er verkasamhet samt ge förslag på åtgärder

  • Har ni medarbetare som arbetar hemifrån? I så fall kan våra ergonomer vara ett bra stöd så att hemarbetsplatsen blir så optimal som möjligt.

  • Vi hjälper er även gärna med frågor kring ledar- och medarbetarskap på distans.

Håll er uppdaterade och ta hand om er!

Vi håller oss uppdaterade på:

www.feelgood.se

www.krisinformation.se

www.folkhalsomyndigheten.se

www.av.se

 

Ni når oss i Östersund på 063-670 20 12 eller ostersund@feelgood.se


Välkommen till oss, din lokala företagshälsa. Hos oss finns ett komplett utbud av tjänster inom hälsa och arbetsmiljö som stärker det friska samt förebygger, identifierar och behandlar ohälsa.

Är du intresserad av att veta mer om oss och hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att bli en friskare och mer effektiv arbetsplats? Kontakta oss gärna så berättar vi mer.


Träningshallen

12 mars 2020:

Information från Feelgoods ledning med anledning av viruset Covid -19

 ”För att minska smittspridningen har vi idag beslutat att stänga all gymverksamhet i de anläggningar som erbjuder öppen träning dvs för våra kunder som har gymkort med omedelbar verkan. Vi kommer att förlänga giltighetstiden för gymkorten.”

Anna Thulin

Operativ chef

Feelgood

 

För frågor, beställning eller förlängning av träningskort mejla: ostersund@feelgood.se.