Hoppa till huvudinnehåll
Kvinna pratar i telefon

Feelgoods jobbhälsorapport 2021 släpps 7 februari

Med Jobbhälsorapporten publicerar Feelgood en årlig insiktsrapport om hur arbetsmiljön ser ut i landet. Med statistik och intervjuer med experter, fördjupar vi oss i såväl det aktuella läget som trender över tid.

Den 7 februari 2022 släpper vi vår senaste rapport. Välkommen att anmäla dig till webbinariet med presentation av rapporten och panelsamtal med både experter och representant från arbetsgivare. 

- Vi på Feelgood vet att en bra arbetssituation är ett starkt skydd mot ohälsa. Friska organisationer ger friska medarbetare, och där människor mår bra ökar produktiviteten och lönsamheten. För att dra slutsatser om vad som krävs för att skapa friskare organisationer behöver vi veta hur det ser ut på riktigt i arbetslivet. Med en så stor mängd statistik som vi har, kan vi ge insikter istället för att gissa eller bygga vidare på myter om hälsa och arbetsmiljö. Vi ser Jobbhälsorapporten som en viktig kunskapsbank för arbetsgivare, beslutsfattare och alla som är intresserade av och arbetar med frågor om hälsa och arbetsmiljö. Joachim Morath, vd Feelgood.

Unika data visar utveckling och samband

Statistiken i Jobbhälsorapporten bygger på Feelgoods hälso- arbetsmiljö- och livsstilsundersökning (HALU), som är ett strategiskt hälsoinstrument för kartläggning av arbetsplatser, både på individnivå och för organisationen. Det mångåriga arbetet med HALU har gett Feelgood unika möjligheter att både här och nu samt över tid beskriva läget på de arbetsplatser som ingår i undersökningen. I årets jobbhälsorapport gör vi just det. Mot bakgrund av utvecklingen de senaste tio åren ges en bred beskrivning av läget på arbetsmarknaden.

Anmäl dig till webbinariet här