Hoppa till huvudinnehåll
läkare

Feelgood får ny huvudägare i Finlands största hälsoserviceföretag

Terveystalo Healthcare, Finlands största hälsoserviceföretag, är från idag 8 juni 2021 ny stark huvudägare till Feelgood, med ett innehav av 72 % av aktierna. På torsdag 10 juni 2021 kommer erbjudandet om förvärv av resterande aktier i bolaget. 

Budinformation: www.terveystalo-erbjudande.se
Läs mer om Terveystalo: https://www.terveystalo.com/sv/Foretag/Kort-om-Terveystalo/ (på svenska)
Här kan du läsa pressmeddelandet

Förvärvet innebär att Terveystalo blir moderbolag i Feelgood-koncernen och att Feelgood kommer att avnoteras från börsen.

Med oss båda som ledande inom företagshälsa, samstämmiga företagskulturer och gemensam vision om friska kunder och ett friskare liv är det lätt att se att vi blir en bra matchning för varandra. 

Med Terveystalo blir Feelgood ett starkare bolag, både finansiellt, resurs- och kunskapsmässigt. Vi kommer att kunna öka takten i den utveckling vi har planerat för och växa snabbare inom närliggande sektorer.

Både Feelgood och Terveystalo leder den digitala utvecklingen i vår bransch. Med samgåendet kan vi förena vår kompetens, förbättra tjänster och göra fortsatta satsningar på moderna digitala lösningar som ökar tillgängligheten och produktiviteten för våra kunder. 

För dig som kund eller samarbetspartner till Feelgood innebär vår nya huvudägare ingen förändring. Vi kommer fortsätta stödja er på samma sätt som idag, med ännu fler möjligheter framöver. Medarbetare, ledning och vd finns kvar som idag.