Hoppa till huvudinnehåll
Bild
Kvinna på cykel

Sveriges ledande hälsoföretag för det moderna arbetslivet

Vi arbetar varje dag för att skapa friska organisationer som når sina mål, är lönsamma och där människor mår bra. Vi stöttar allt från enskilda medarbetare och chefer till arbetsgrupper och organisationen som helhet. För det hänger ihop. Hur kan vi hjälpa dig?

Intresseförfrågan
Bild
high five

Så stärker du dina medarbetares prestationer

Att göra ett gott arbete upplevs viktigt för de allra flesta anställda. Det finns även ett stort fokus på prestationer från arbetsgivare. Trots detta breda intresse för väl utförda arbetsinsatser kan samtidigt många uppleva att det är svårt att prestera och nå sina mål.  

Bild
kollegor går och pratar

Feelgood förvärvar Länshälsan Uppsala

Feelgood Svenska AB har tecknat avtal om förvärv av Länshälsan Uppsala, med enheter på fyra orter. Affären är en del av Feelgoods tillväxtstrategi och stärker Feelgoods position som rikstäckande och som ledande hälsoföretaget för det moderna arbetslivet.

Bild
oro

Hitta tillbaka till systematiken efter pandemin

Nya vanor och riskbeteenden har etablerats under pandemin. Det långsiktiga arbetsmiljöarbetet har hamnat i skuggan. Nu behöver verksamheter hitta tillbaka till ett hållbart arbetssätt. ”Att fånga upp riskfaktorer är viktigt.

Bild
oro

Vaccinerad eller ovaccinerad - att hantera medarbetares oro 

I takt med att fler återgår till sina arbetsplatser har frågor om ovaccinerade medarbetare väckts och mer specifikt om hur man ska hantera vaccinerade kollegors oro för smitta.

Bild
knyter träningssko

Träning och fysioterapi för privatpersoner Stockholm, Grev Turegatan

Vår anläggning i Stockholm erbjuder tjänster även till privatpersoner, inte bara våra företagskunder. Här finns bland annat gym, gruppträning, vattenträning, simskola, massage och fysioterapi.

Bild
kvinna vid laptop

Utvecklas med kunskap och engagemang Utbildning

På Feelgood utbildar vi gärna och ofta. Vi är experter på det vi gör och bidrar med kunskap som förbättrar era resultat. Vi utbildar både på plats och digitalt. Ni väljer.