Hoppa till huvudinnehåll
Bild
Kvinna på cykel

Sveriges ledande hälsoföretag för det moderna arbetslivet

Vi arbetar varje dag för att skapa friska organisationer som når sina mål, är lönsamma och där människor mår bra. Vi stöttar allt från enskilda medarbetare och chefer till arbetsgrupper och organisationen som helhet. För det hänger ihop. Hur kan vi hjälpa dig?

Intresseförfrågan
Bild
kollegor

Sjukfrånvaro – dyrt och onödigt

Sjukfrånvaro kan kosta stora summor, både direkt och indirekt i form av sänkt produktion och personalomsättning. Så vad kan man göra för att minska sjukfrånvaron, spara pengar och skapa en friskare arbetsplats? Feelgoods Case Manager Mikaela Nelson och psykolog Ola Ogén har svaren.

Bild
Alna byter namn

Alna byter namn till Feelgood 15 maj 2023

Alna förvärvades av hälsoföretaget Feelgood i januari 2020 och som del i specialistområdet skadligt bruk byter nu Alna namn till Feelgood.

Bild
grupp män i möte

Så får du bukt med konflikterna

I oroliga tider ökar konflikterna på arbetsplatsen. Det kan vara allt från småskav mellan medarbetare till att teamen gaddar ihop sig mot varandra. Tänk inte att medarbetarna får lösa motsättningarna själva, då kommer de bara att sprida sig.

Bild
Perstorp

Så lyckas du skapa beteendeförändringar på arbetsplatsen

Visst går det att förändra beteendet på arbetsplatsen. Men för att uppnå säkerhet och fysisk hälsa krävs en sund säkerhetskultur och engagerade medarbetare.

Bild
knyter träningssko

Träning och fysioterapi för privatpersoner Stockholm, Grev Turegatan

Vår anläggning i Stockholm erbjuder tjänster även till privatpersoner, inte bara våra företagskunder. Här finns bland annat gym, gruppträning, vattenträning, simskola, massage och fysioterapi.

Bild
kvinna vid laptop

Utvecklas med kunskap och engagemang Utbildning

På Feelgood utbildar vi gärna och ofta. Vi är experter på det vi gör och bidrar med kunskap som förbättrar era resultat. Vi utbildar både på plats och digitalt. Ni väljer.