Hoppa till huvudinnehåll
Bild
Kvinna på cykel

Sveriges ledande hälsoföretag för det moderna arbetslivet

Vi arbetar varje dag för att skapa friska organisationer som når sina mål, är lönsamma och där människor mår bra. Vi stöttar allt från enskilda medarbetare och chefer till arbetsgrupper och organisationen som helhet. För det hänger ihop. Hur kan vi hjälpa dig?

Intresseförfrågan
Bild
Kvinna vid datorn och funderar

Ledarskap, psykologisk trygghet och growth mindset

Nu när saker och ting (förhoppningsvis) börjar återgå till det normala, uppstår en del utmaningar. Som ledare gäller det att vara lyhörd och aktiv när man välkomnar medarbetarna tillbaka till den fysiska arbetsplatsen.

Bild
man vandrar

Feelgood förvärvar Nämndemansgården, ledande inom beroendebehandling

Feelgood Svenska AB har idag tecknat avtal om förvärv av Nämndemansgården, Nordens ledande behandlingsföretag inom beroenderelaterad ohälsa. Förvärvet är en del av Feelgoods tillväxtstrategi och stärker erbjudandet inom skadligt bruk.

Bild
kollegor

Feelgood förvärvar Jobbhälsan i Norr

Feelgood Svenska AB har idag tecknat avtal om förvärv av Jobbhälsan i Norr, stark aktör med huvudkontor i Piteå. Affären är en del av Feelgoods tillväxtstrategi och stärker Feelgoods position i Norrbotten och som ledande hälsoföretaget för det moderna arbetslivet.

Bild
orolig man

När kraven känns för höga

Åsa Kruse, psykolog och psykoterapeut på Feelgood, skriver i sin senaste bok ”Verklighetsglappet” om hur höga krav och orealistiska förväntningar påverkar oss – och vad vi kan göra för att undvika negativ stress. 

Bild
knyter träningssko

Träning och fysioterapi för privatpersoner Stockholm, Grev Turegatan

Vår anläggning i Stockholm erbjuder tjänster även till privatpersoner, inte bara våra företagskunder. Här finns bland annat gym, gruppträning, vattenträning, simskola, massage och fysioterapi.

Bild
kvinna vid laptop

Utvecklas med kunskap och engagemang Utbildning

På Feelgood utbildar vi gärna och ofta. Vi är experter på det vi gör och bidrar med kunskap som förbättrar era resultat. Vi utbildar både på plats och digitalt. Ni väljer.