Hoppa till huvudinnehåll
Bild
Kvinna på cykel

Sveriges ledande hälsoföretag för det moderna arbetslivet

Vi arbetar varje dag för att skapa friska organisationer som når sina mål, är lönsamma och där människor mår bra. Vi stöttar allt från enskilda medarbetare och chefer till arbetsgrupper och organisationen som helhet. För det hänger ihop. Hur kan vi hjälpa dig?

Intresseförfrågan
Bild
går på kontoret

Sitt mindre och stå mer - eller?

Under de senaste åren har stillasittandet lyfts som negativt och farligt för hälsan. Det är bättre att stå upp och jobba än att sitta har vi länge fått höra, men stämmer det verkligen?

Bild
samtal

Upptäcka, förebygga och hantera psykisk ohälsa vid kriser i omvärlden

I kölvattnet av nuvarande kris, med krig i vår närhet, inflation, lågkonjunktur och energibrist, kommer vi att se en stigande psykisk ohälsa både på kort och lång sikt. Redan nu ser vi på Feelgood ökat antal ärenden och samtal till oss som rör psykisk ohälsa.

Bild
man vandrar

Feelgood förvärvar Nämndemansgården, ledande inom beroendebehandling

Feelgood Svenska AB har idag tecknat avtal om förvärv av Nämndemansgården, Nordens ledande behandlingsföretag inom beroenderelaterad ohälsa. Förvärvet är en del av Feelgoods tillväxtstrategi och stärker erbjudandet inom skadligt bruk.

Bild
Kvinna vid datorn och funderar

Ledarskap, psykologisk trygghet och growth mindset

Nu när saker och ting (förhoppningsvis) börjar återgå till det normala, uppstår en del utmaningar. Som ledare gäller det att vara lyhörd och aktiv när man välkomnar medarbetarna tillbaka till den fysiska arbetsplatsen.

Bild
knyter träningssko

Träning och fysioterapi för privatpersoner Stockholm, Grev Turegatan

Vår anläggning i Stockholm erbjuder tjänster även till privatpersoner, inte bara våra företagskunder. Här finns bland annat gym, gruppträning, vattenträning, simskola, massage och fysioterapi.

Bild
kvinna vid laptop

Utvecklas med kunskap och engagemang Utbildning

På Feelgood utbildar vi gärna och ofta. Vi är experter på det vi gör och bidrar med kunskap som förbättrar era resultat. Vi utbildar både på plats och digitalt. Ni väljer.