Hoppa till huvudinnehåll

Region Östergötland väljer Feelgood efter ny upphandling

Feelgood, det ledande hälsoföretaget för det moderna arbetslivet, har fått fortsatt förtroende att skapa ett hållbart och framgångsrikt arbetsliv för Region Östergötlands ca 14 000 medarbetare. Det är den andra regionen på kort tid som valt att förnya avtalet med Feelgood. Precis som i fallet med Region Stockholm (https://news.cision.com/se/feelgood-svenska-ab/r/feelgood-i-nytt-avtal-med-region-stockholm---ska-hjalpa-drygt-45-000-anstallda-till-friskare-arbetsp,c2852232) var det kvaliteten som avgjorde till Feelgoods fördel.

Feelgood vann avtalet efter en offentlig upphandling och det omfattar samtliga anställda i Region Östergötlands alla verksamhetsområden som inkluderar hälso- och sjukvård, lokaltrafik samt regional utveckling.  Avtalet gäller från 2020-01-01 till 2022-12-31 med möjlighet till förlängning om ytterligare 2 år.

För Region Östergötland är Feelgood en expertresurs, inte minst inom organisatorisk och social arbetsmiljö, samt ett stöd till organisationens chefer för att skapa hållbara arbetsplatser där medarbetare trivs, mår bra och kan prestera. I upphandlingen ställdes också krav på att kunna stödja Region Östergötland i förflyttningen till tidigare insatser, för att förebygga ohälsa innan den uppstår.

­– Det är tydligt att allt fler organisationer ser de anställdas hälsa som en strategiskt viktig fråga för verksamhetens framgång. Ett tydligt bevis på det är att vi allt oftare vinner stora upphandlingar där kvalitet viktats högre än pris vilket nu även är fallet för upphandlingen för Region Östergötland. Mot bakgrund av detta känns det därför extra bra att få fortsatt förtroende att proaktivt arbeta med hälsan för regionens 14 000 anställda, säger Jens Olofsson, Försäljningschef Feelgood.

Stockholm 2019-07-04
Feelgood Svenska AB (publ)

För mer information, kontakta:

Jens Olofsson
Försäljningschef, Feelgood
Telefon: 073-687 12 14
E-post: jens.olofsson@feelgood.se

Joachim Morath
VD, Feelgood
Telefon: 070-213 08 23
E-post: joachim.morath@feelgood.se

Om Feelgood
Feelgood är Sveriges ledande hälsoföretag för det moderna arbetslivet. Med visionen att ha Sveriges friskaste kunder får vi människor och organisationer att må bra. Vi vet att företag och organisationer som satsar på sina medarbetares livskvalitet gör en lönsam investering. Att systematiskt och förebyggande arbeta med arbetsmiljö, hållbar hälsa, ledarskap, medarbetarskap och vid behov rehab eller krishantering leder till förbättrad produktivitet och sänkta kostnader. Därför erbjuder Feelgoods specialister allt som behövs för det moderna arbetslivet.Feelgood har nu 750 medarbetare som möter kunderna både digitalt och på 120 platser i Sverige (i egen regi eller med partners) Feelgood grundades 1995 och är noterat på Nasdaq Stockholm. www.feelgood.se