Hoppa till huvudinnehåll

Ny vd på Feelgood

Feelgood har en stark position som ett av de ledande företagshälsoföretagen i Sverige och har sen de förvärvades av Terveystalo vidareutvecklat sina specialistområden företagshälsa, organisation och ledarskap samt skadligt bruk. Med en tydlig tillväxtstrategi har Feelgood gjort förvärv både inom företagshälsa och breddat erbjudandet med förvärvet av Nämndemansgården, ledande på beroendebehandling, och nu senast ytterligare expanderat inom hälso- och sjukvård genom förvärvet av Quality Care.

En del i Feelgoods långsiktiga plan med lönsam tillväxt är att bredda tjänsteerbjudandet utöver företagshälsa. I detta ingår hälso- och sjukvård med nya kundgrupper. För att stödja ytterligare tillväxt och bredda verksamheten inom privat vård blir Stefan Kullgren ny vd på Feelgood den 1 oktober 2023.

- Stefan Kullgren tar med sig stor erfarenhet av hälsovård, privat vård och förvärv i Norden från tidigare chefsroller inom bank och hälsovård, nu senast i rollen som vice vd på Oral Care. Med honom ser vi fram emot att ta nästa steg i implementeringen av vår strategi att bli det ledande hälsoföretaget i Norden, säger Ville Iho, vd på Terveystalo. Nuvarande vd, Joachim Morath, har efter 13 år på Feelgood valt att gå vidare. Med starkt ledarskap och affärsmässighet har han tagit bolaget till den lönsamma position den har idag.

För mer information kontakta:

Åsa Rex Nygård, marknads- och kommunikationschef Feelgood, 070-728 56 50, asa.rexnygard@feelgood.se

Om Feelgood

www.feelgood.se