Hoppa till huvudinnehåll

Ny chefsläkare hos Feelgood

Feelgood har utsett Daphne Enstam till tf. chefsläkare från och med 14 oktober 2019. Daphne Enstam arbetar sedan 2015 på Feelgood som företagsläkare.

Daphne Enstam får ett tillförordnat ledningsansvar för medicinska frågor och i rollen som chefsläkare ingår även att vara en del av Feelgoods koncernledning. Daphne är specialist inom företagshälsovård och har arbetat som företagsläkare i 18 år. Hon kommer närmast från en roll som företagsläkare på Feelgood i region Stockholm, och har de senaste 10 åren haft ett medicinskt ansvar på lokal nivå. Förändringen sker i samband med att Feelgoods nuvarande chefsläkare Stefan Gram har valt att gå i pension.

– Det känns spännande att få axla den här rollen eftersom Feelgood är inne i ett intressant skede med att fortsätta utveckla en företagshälsa för det moderna arbetslivet, både vad gäller tjänsternas innehåll och utförande och där digital närvaro är en viktig del i vår leverans framöver, kommenterar Daphne Enstam.

Feelgood finns över hela landet med 750 medarbetare som möter kundernas medarbetare både digitalt och fysiskt på ca 120 platser i Sverige. Chefsläkaren arbetar övergripande med att utveckla patientsäkerhet och kvalitet samt med att vara ett stöd till verksamheten i medicinska och medicinjuridiska frågor. Ett tydligt ledningsansvar för de medicinska frågorna säkerställer en leverans med hög och jämn kvalitet över hela landet, i såväl fysiska som digitala möten.

Stockholm 2019-10-07                                                                         
Feelgood Svenska AB (publ)

För mer information, kontakta:

Joachim Morath
VD, Feelgood
Telefon: 0702-130823
E-post: joachim.morath@feelgood.se

Om Feelgood

Feelgood är Sveriges ledande hälsoföretag för det moderna arbetslivet. Feelgood hjälper företag och organisationer att förbättra produktivitet och sänka kostnader genom att arbeta systematiskt och förebyggande med arbetsmiljö, hållbar hälsa, ledarskap, medarbetarskap och vid behov rehabilitering eller krishantering.
Företaget har idag 750 medarbetare som möter kunderna både digitalt och på ca 120 platser i Sverige. Totalt omfattar Feelgoods 8 300 kunder över 825 000 medarbetare. Feelgood grundades 1995 och är noterat på Nasdaq Stockholm. www.feelgood.se.