Hoppa till huvudinnehåll
Från vänster: Åsa Rex Nygård, marknads- och kommunikationschef Feelgood, Joachim Morath, VD Feelgood, Karren Fells, HR-chef SISAB, Claes Magnusson, VD SISAB

Nu öppnar nomineringen till Sveriges friskaste företag

Sveriges friskaste företag. Med utmärkelsen vill Feelgood lyfta goda exempel på arbetsgivare, över hela Sverige och i alla branscher, som investerar i sina medarbetares livskvalitet och arbetsmiljö.

Sveriges friskaste företag vill Feelgood inspirera företag och organisationer att arbeta mer systematiskt med arbetsmiljön och hälsan hos sina medarbetare.

- Mycket är just nu under omstöpning i arbetslivet och på arbetsplatser, och vi påverkas av allt som pågår i vår omvärld. Stora förändringar ökar behovet av ett fungerande arbetsliv, fungerande arbetsmiljö ur alla perspektiv och att ha medarbetare som mår bra. Det är precis det vi vill lyfta fram i utmärkelsen. Vi vill synliggöra de organisationer och företag som aktivt arbetar för att tillgodose en sund arbetsmiljö och ett friskt arbetsklimat både på och utanför den fysiska arbetsplatsen, säger Joachim Morath, vd på Feelgood.

De nominerade företagen utvärderas utifrån fyra övergripande områden som samtliga har betydelse för skapandet av friska organisationer, nämligen: systematiskt arbetsmiljöarbete, ledarskap, medarbetarskap och delaktighet samt hälsa och hållbart arbetsliv. Vinnarföretaget utses av en jury bestående av experter inom arbetsmiljö och hälsa. 

Sveriges friskaste företag. Det är en bekräftelse på att företagets strategi och insatser inom arbetsmiljöarbetet får ett högt betyg.

– Vilken glädje, vi är så tacksamma för utmärkelsen vi fick. Den stolthet jag känner för mina kollegor och allt som vi gjort tillsammans vet inga gränser när vi kan kalla SISAB för det friskaste företaget i Sverige 2021. Det finns så många kloka medarbetare och ledare på SISAB som bidrar till att göra vår arbetsmiljö lite bättre varje dag, så att vi alltid har fokus på vårt viktiga uppdrag. Tack till Feelgood och tack till alla vardagshjältar på SISAB, säger Claes Magnusson, vd SISAB, Skolfastigheter i Stockholm AB.

Nomineringen stänger 31 januari. Finalisterna presenteras i april, och den slutliga vinnaren i maj. www.sverigesfriskasteforetag.se

För mer information kontakta:

Åsa Rex Nygård, marknads- och kommunikationschef Feelgood, 070-728 56 50, asa.rexnygard@feelgood.se

Sveriges friskaste företag, 076-339 06 06, sara.lundgren@feelgood.se

Om Feelgood

www.feelgood.se