Hoppa till huvudinnehåll

Migrationsverket och Derome och väljer Feelgood för företagshälsa

Feelgood har under våren tecknat avtal med såväl Migrationsverket som träindustriföretaget Derome för tjänster inom företagshälsa. Sammanlagt berör avtalen 7 700 anställda i Sverige.

Feelgood kommer inom ramen för avtalen stödja de båda verksamheterna i deras aktiva arbete med att skapa välmående på jobbet. Feelgoods tjänsteutbud utgörs av både fysiskt och digitalt stöd.

-  Vi är glada att nu få samarbeta med såväl Migrationsverket som Derome. Båda avtalen är styrkebesked på att de helhetslösningar som vi på Feelgood erbjuder våra kunder är viktiga och attraktiva, inte minst vår kompetens och tjänster inom det digitala området, säger Joachim Morath, vd för Feelgood.

Migrationsverket är den myndighet i Sverige som ansvarar för frågor som rör bland annat uppehållstillstånd, arbetstillstånd, visering, medborgarskap och återvändande. Migrationsverket med sina 5 400 anställda arbetar inom olika typer av verksamheter med olika utmaningar, varför myndigheten behöver ha en företagshälsa med bred kompetens inom det som påverkar den organisatoriska, sociala och fysiska arbetsmiljön.

Derome är Sveriges största familjeägda träindustri som startade 1946. Verksamheten omfattar hela kedjan från skog till färdigt hus. Derome vill öka stödet till chefer, HR och arbetsmiljöfunktionen med en modern företagshälsovård till sina 2 300 anställda. Digitala lösningar är en del i det arbetet där medarbetare på Derome även privat ges tillgång till medicinskt stöd digitalt.

För mer information kontakta:

joachim.morath@feelgood.se

asa.rexnygard@feelgood.se

 

Om Feelgood

Feelgood är Sveriges ledande hälsoföretag för det moderna arbetslivet. Feelgood hjälper företag och organisationer att förbättra produktivitet och sänka kostnader genom att arbeta systematiskt och förebyggande med arbetsmiljö, hållbar hälsa, ledarskap, medarbetarskap och vid behov rehabilitering eller krishantering. Företaget har idag 750 medarbetare som möter kunderna både digitalt och på ca 120 platser i Sverige. Totalt omfattar Feelgoods 8 300 kunder över 825 000 medarbetare. Feelgood grundades 1995 och är noterat på Nasdaq Stockholm. www.feelgood.se