Hoppa till huvudinnehåll

Feelgood tecknar nytt avtal för rehabtjänster med Swedbank Försäkring

Förbättrade möjligheter för 34 000 försäkringstagare

Feelgood har tecknat ett nytt avtal med Swedbank Försäkring som omfattar arbetsrelaterade rehabiliteringstjänster till bolagets företagskunder med sjukförsäkringsavtal.

Samarbetsavtalet omfattar totalt 34 000 försäkringstagare på 24 000 bolag som nu får tillgång till både rehabkoordinering med en strukturerad plan för återgång till arbete, tillsammans med konkret rehabstöd.

– Med den här tjänsten från Feelgood kan våra företagskunder få den typ av rehabiliteringsstöd som annars bara större bolag kan erbjuda sina anställda. Målet för oss är att ge även mindre företag och deras anställda en ökad trygghet vid sjukdom eller skada, säger Johanna Okasmaa Nilsson, vd på Swedbank Försäkring.

Det nya avtalet innebär ett fördjupat samarbete mellan Feelgood och Swedbank där bankkoncernen sedan tre år tillbaka har Feelgood som upphandlad företagshälsopartner.

– Det känns både bra och viktigt att kunna erbjuda den här tjänsten till Swedbank Försäkrings kunder, eftersom det ger fler medarbetare möjligheten att snabbare komma tillbaka till arbetet och därmed få ett friskare arbetsliv, säger Joachim Morath, vd för Feelgood.

Rehabstödet ingår i Swedbank Försäkrings sjukförsäkring för företag och kan tecknas av alla företag från en anställd och uppåt.

 

För mer information kontakta:

Joachim Morath
VD, Feelgood
70-213 08 23
joachim.morath@feelgood.se

Åsa Rex Nygård
marknads- och kommunikationschef, Feelgood
070-728 56 50
asa.rexnygard@feelgood.se