Hoppa till huvudinnehåll

Feelgood lanserar Sveriges första kompletta digitala frisk- och sjukvårdstjänst

Arbetsgivare som är kunder hos Feelgood kan nu erbjuda sina medarbetare Feelgood Plus, en digital frisk- och sjukvårdstjänst för privatlivet. Tjänsten ger medarbetaren och dennes familj full tillgång till läkare, hälsocoach, personlig tränare, psykolog och fysioterapi online samt ortopediska operationer.

Idag erbjuder många arbetsgivare sina medarbetare någon form av företagshälsovård, men då endast kopplad till arbetsrelaterade hälsofrågor. Samtidigt blir gränsen mellan arbetslivet och privatlivet allt otydligare. Arbetslivet påverkar ens privata hälsa, livsstil och mående hemma följer med till arbetet. Då finns behov av nya sätt för arbetsgivare att ta hand om medarbetar­nas hela hälsa. Att hälsa och lönsamhet dessutom hänger samman är tydligt för de flesta arbetsgivare.

- Med Feelgood Plus introducerar vi en unik lösning, där arbetsgivarna kan erbjuda alla sina medarbetare och deras familjer tillgång till snabb frisk- och sjukvård. På så sätt lyfter vi in den privata frisk-och sjukvården i vårt tjänsteutbud och tar ytterligare ett steg mot vår vision att ha Sveriges friskaste kunder, säger Joachim Morath, VD.

Feelgood har de senaste åren utvecklat ett allt starkare erbjudande av digitala hälsotjänster och med Feelgood Plus skapas ytterligare värde för kunderna med skalbara, digitala tjänster inom privatrelaterad ohälsa och besvär samt förebyggande insatser för privatlivet. Feelgood Plus är tillgänglig kostnadsfritt för Feelgoods kunder och deras drygt 800 000 medarbetare. Tjänsten sker i samarbete med Doktor24 och Swedish MedCare.

Feelgood Plus är åtkomligt via Feelgoods app som finns för både Iphone och Android.

För mer information kontakta:

Joachim Morath
VD, Feelgood
Telefon: 070-213 08 23
E-post: joachim.morath@feelgood.se

Magnus Nyholm
Affärsutveckling Feelgood Plus
Telefon: 070-348 06 89
E-post: magnus.nyholm@feelgood.se