Hoppa till huvudinnehåll
Sveriges Friskaste Företag logotyp

Var med och utse Sveriges friskaste företag 2020

Nu öppnar vi nomineringen! Feelgoods utmärkelse Sveriges friskaste företag syftar till att lyfta goda exempel på arbetsgivare, över hela Sverige och i alla branscher, som investerar i sina medarbetares livskvalitet och arbetsmiljö. 

2020 har varit ett annorlunda år, och utmärkelsen är viktigare än någonsin. Helt nya utmaningar har ställt krav på nya lösningar. Aldrig tidigare har arbetsgivares och chefers insatser för hälsa och en sund arbetsmiljö varit mer centrala. Många arbetsgivare har kämpat hårt under året för att ta sin verksamhet genom det svåra och in i det nya normala. Vi vill uppmärksamma er!

Allt fler organisationer ser också en hållbar och hälsosam arbetsmiljö med friska medarbetare som en central del av sin verksamhetsstrategi. Med Sveriges friskaste företag vill Feelgood, för fjärde året i rad, inspirera företag och organisationer att arbeta mer systematiskt med sin arbetsmiljö och hälsa.

Nomineringen är öppen 1 december - 31 januari. Vi välkomnar alla organisationer och företag, oavsett bransch eller storlek. Och oavsett om man är kund till Feelgood eller inte. 

Utvärderingen baseras på fyra områden med utgångspunkt i forskning om vad som skapar friska organisationer: systematiskt arbetsmiljöarbete, ledarskap, medarbetarskap och delaktighet samt hälsa och hållbart arbetsliv. 

Vinnarföretaget utses av en jury bestående av experter inom arbetsmiljö och hälsa. Sveriges friskaste företag 2020 presenteras under våren 2021. 

Läs mer och nominera på sverigesfriskasteforetag.se