Hoppa till huvudinnehåll
Alna byter namn

Alna byter namn till Feelgood 15 maj 2023

Alna förvärvades av hälsoföretaget Feelgood i januari 2020 och som del i specialistområdet skadligt bruk byter nu Alna namn till Feelgood. Feelgood har byggt upp ett starkt erbjudande inom skadligt bruk och är ledande i Norden med störst bredd av tjänster med hela kedjan från förebyggande insatser, utbildning och utredning till snabba insatser och behandling. Behandlingar genomförs i Feelgoods verksamhet Nämndemansgården och i vårt nätverk av samarbetspartners.

Alna har sen starten 1961 varit experter på skadligt bruk i arbetslivet. Den expertisen är en nyckel i Feelgoods erbjudande nu och framåt. Namnbytet innebär ingen förändring i vår expertis eller våra tjänster, inte heller för kunder eller medarbetare.

Inom specialistområdet skadligt bruk hjälper vi företag, organisationer och privatpersoner att förebygga och hantera konsekvenserna av skadligt bruk och beroende. Feelgoods andra specialistområden är företagshälsa, organisation och ledarskap och privathälsa. 

Du som har avtal med Alna behöver inte göra något. Namnbytet förändrar inte avtalet. Det innebär inte heller någon skillnad för dig som har avtal med en annan företagshälsa. Ditt avtal med våra tjänster inom skadligt bruk kvarstår.

Från och med 15 maj når du Alnas medarbetare på mejl enligt fornamn.efternamn @ feelgood.se.