Hoppa till huvudinnehåll

Feelgood satsar stort på arbete kring skadligt bruk i arbetslivet – rekryterar vårdtopp

Feelgood är sedan en tid ledande inom arbetet med skadligt bruk i arbetslivet. Med ett växande behov hos befolkningen är detta område starkt efterfrågat av arbetsgivare. Därför ansluter sig nu Ulrik Bonnevier till Feelgood för att axla rollen som affärsområdeschef för skadligt bruk.

Ulrik har drygt 20 års erfarenhet från vård och omsorg i olika former och han har de senaste 15 åren varit i olika ledande positioner i tre olika tillväxtdrivna vård- och omsorgsbolag, nu senast på Humana. Utöver bred erfarenhet som ledare har Ulrik erfarenhet av förändringsledning, arbete med tillväxt och lönsamhet, kultur- och värdegrundsarbete samt mediehantering.

- Det är viktigt att förebygga och fånga upp skadligt bruk och beroende då det orsakar stora kostnader för arbetsgivare och inte minst skador för individen. Feelgood kan hjälpa till med allt från policy till utredning och behandling i individärenden. Jag känner mig mycket stolt att få vara en del av detta arbete, säger Ulrik Bonnevier.

Experter på skadligt bruk

Feelgood är ledande i Norden inom skadligt bruk, framför allt efter förvärven av både Alna (2020) och Nämndemansgården (2022). Inom affärsområdet stöttas företag, organisationer och privatpersoner att förebygga och hantera konsekvenserna av skadligt bruk. Feelgood erbjuder konkret hjälp med hela kedjan från förebyggande insatser, utbildning och utredning till akuta insatser och behandling.

- Vi är väldigt glada att välkomna Ulrik till Feelgood. Hans kompetens inom området spetsar oss ytterligare och han blir viktig i den fortsatta utveckling av vårt kunderbjudande inom skadligt bruk som en del av hela arbetet med arbetsmiljö och hälsa, säger Joachim Morath, vd på Feelgood.  

För mer information kontakta:

Åsa Rex Nygård, marknads- och kommunikationschef Feelgood, asa.rexnygard@feelgood.se, 070-728 56 50

Om Feelgood

Feelgood är Sveriges ledande hälsoföretag för det moderna arbetslivet. Vi hjälper företag och organisationer att förbättra produktivitet och sänka kostnader genom att arbeta systematiskt och förebyggande med arbetsmiljö, hållbar hälsa, ledarskap, medarbetarskap och vid behov rehabilitering eller krishantering. Vi har idag drygt 1 000 medarbetare som möter kunderna både digitalt och på 155 platser i Sverige. Totalt omfattar Feelgoods 8 000 kunder 1,2 miljoner medarbetare. Feelgood grundades 1995 och ägs sedan 2021 av den finska vårdkoncernen Terveystalo Healthcare OY. www.feelgood.se