Hoppa till huvudinnehåll

Rusta hela organisationen mot stress

Plats
Digitalt i Zoom
Pris
Kostnadsfritt
Datum
2024-05-14, 08:30-09:00
2024-05-15, 08:30-09:00
Anmäl dig här

Upplever ni att det är svårt att få bukt med stressen hos era medarbetare och chefer? Att som arbetsgivare ge stöd till enskilda medarbetare som mår dåligt på grund av stress är förstås viktigt, men räcker ofta inte för att uppnå långsiktiga resultat. Vi riskerar att missa förutsättningar och faktorer på andra nivåer, i organisationen eller arbetsgruppen, som kanske snarare motarbetar än främjar.

Ambitionen är förstås att motverka den negativa stressen så vi inte behöver hamna där över huvud taget, med allt vad det innebär av lidande, produktionsbortfall och kostnader.

Hur kan man jobba strategiskt för att motverka stress? Hur påverkar kulturen på arbetsplatsen och vad kan man göra som chef? Hur skapar man en robust och stresstålig organisation?

Välkommen till vårt kostnadsfria webbinarium där våra experter ger råd hur ni kan skapa ett öppet och stödjande klimat där både chefer och medarbetare känner sig trygga, mer motiverade och mindre stressade. Ni får ta del av forskning på området och lyckade exempel på hur man kan organisera arbetet och rusta organisationer för att både skapa goda resultat och motverka negativ stress.

  • Vilka strategier finns för att skapa välmående och välfungerande team?
  • Vad innebär det i praktiken att arbeta hjärnsmart? Hur undviker vi stresstjuvarna?
  • Hur involverar vi medarbetarna och stärker självledarskapet?

Talare

Jörgen Pellbäck, organisationskonsult och psykolog, Feelgood
Filippa Risbecker, hälsopedagog och områdesansvarig Hållbar hälsa, Feelgood

Anmälan

Du anmäler dig enkelt genom att klicka på "Anmäl dig här" ovan och välja det tillfälle som passar dig bäst. Tipsa gärna dina kollegor också. Webbinariet är kostnadsfritt. Efter anmälan får du en bekräftelse via e-post med all information du behöver för att ansluta till webbinariet via Zoom.

Har du frågor så hör av dig till marknad@feelgood.se.

Varmt välkommen!