Hoppa till huvudinnehåll

Hur upplevs hybridarbetet?

Plats
Digitalt i Zoom
Pris
Kostnadsfritt
Datum
2024-06-03, 08:30-09:00
2024-06-05, 08:30-09:00
Anmäl dig här

Nästan hälften av svenskarna har möjlighet arbeta helt eller delvis på distans, enligt den Novus-undersökning som Feelgood har genomfört. Men ca 75 % av dem upplever risker eller utmaningar, och väldigt få arbetsgivare mäter hur medarbetarna trivs och mår i sitt hybridarbete.

Vilka problem och risker ser man? Har arbetssättet anpassats tillräckligt för att fungera bra i hybrid? Skiljer sig upplevelserna mellan medarbetare och chefer?

Det hybrida arbetslivet är här för att stanna. Det handlar inte om huruvida hybrid är bra eller dåligt – det handlar om att vara i verkligheten och fånga de arbetsmiljöfrågor som är relevanta idag. Verksamheter som inte anpassar sig kommer att halka efter i produktivitet och lönsamhet, och förlora medarbetare som inte trivs. Ofta hamnar fokus fel och blir en konflikt mellan chefer och medarbetare om antal dagar och hur flexibelt det ska vara. Istället behöver vi tänka nytt, hitta välfungerande lösningar och skapa samsyn.

Hur gör vi för att få hybridarbetslivet att fungera bra för såväl medarbetare som chefer? Hur plockar vi in alla aspekter av det moderna arbetslivet i vårt systematiska arbetsmiljöarbete?

Välkommen till vårt kostnadsfria webbinarium där vi presenterar resultatet av vår Novus-mätning om hybridarbetslivet. Feelgoods chefspsykolog ger råd kring hur vi kan anpassa vårt arbetssätt, och hur vi mäter att det faktiskt fungerar.

Talare

Charlotte Valleskog, chefspsykolog Feelgood
Åsa Rex Nygård, marknads- och kommunikationschef Feelgood

Anmälan

Du anmäler dig enkelt genom att klicka på "Anmäl dig här" ovan och välja det tillfälle som passar dig bäst. Tipsa gärna dina kollegor också. Webbinariet är kostnadsfritt. Efter anmälan får du en bekräftelse via e-post med all information du behöver för att ansluta till webbinariet via Zoom.

Har du frågor så hör av dig till marknad@feelgood.se.

Varmt välkommen!