Hoppa till huvudinnehåll

Hur skapar vi en hjärnvänlig arbetsmiljö?

Plats
Digitalt i Zoom
Pris
Kostnadsfritt
Datum
2024-04-24, 08:30-09:00
2024-04-25, 08:30-09:00
Anmäl dig här

Dagens komplexa arbetsliv ställer höga krav på våra hjärnor. Vi ska hänga med i ständig förändring, arbeta digitalt, klara parallella projekt och prestera goda resultat. Men våra kognitiva förutsättningar är olika, det som är belastande för någon behöver inte vara det för närmaste kollegan. Och de kognitiva kraven varierar mellan olika arbeten.

Ergonomi handlar om att anpassa arbetet och miljön till människan, så att arbetet inte ska slita på oss i onödan. Ofta tänker vi på det fysiska, som arbetsställningar, att lyfta rätt osv. Men kognitiv ergonomi är minst lika viktigt att ha med sig i arbetsmiljöarbetet. Hur utformar vi arbetsmiljön och arbetssätten på ett sätt som avlastar hjärnan?

Välkommen till vårt kostnadsfria webbinarium där Feelgoods psykolog berättar om hur hjärnan fungerar och hur du kan tänka som arbetsgivare.

  • Vad kan vara belastande för hjärnan?
  • Vilka kognitiva förutsättningar har dina medarbetare?
  • Hur kan du tänka kring anpassningar?

Talare

Lisa Blomster, leg psykolog och STP-psykolog i neuropsykologi, Feelgood

Anmälan

Du anmäler dig enkelt genom att klicka på "Anmäl dig här" ovan och välja det tillfälle som passar dig bäst. Tipsa gärna dina kollegor också. Webbinariet är kostnadsfritt. Efter anmälan får du en bekräftelse via e-post med all information du behöver för att ansluta till webbinariet via Zoom.

Har du frågor så hör av dig till marknad@feelgood.se.

Varmt välkommen!