Hoppa till huvudinnehåll
Bild
Bild startsida

Nämndemansgården - Sveriges ledande beroendebehandlare

Vi vet att ett liv påverkat av alkohol, droger eller spel går att förändra, att det går att få hjälp vid missbruk och beroende. Med professionellt stöd och hög tillgänglighet är vi den hjälpen, genom hela kedjan från första kontakt, till bedömning, behandling och uppföljning. Utifrån vår långa erfarenhet, specialistkompetens och bredd erbjuder vi behandling med långsiktigt resultat, expertis och stöd för privatpersoner, anhöriga och socialtjänst. Vägen till förändring börjar här.

Bild
Kvinnobehandling Blentarp

Att möta kvinnors unika behov i beroendevård

Kvinnobehandling på internat är ett viktigt och komplext ämne som kräver särskild uppmärksamhet och förståelse. Statistik visar att dödligheten orsakad av narkotika och läkemedel minskar bland män, medan den ökar bland kvinnor.

Bild
ny logga Nämndemansgården

Nämndemansgården får Feelgood-kostym

Nämndemansgården är sedan 2022 en del av hälsokoncernen Feelgood och nu har vi sett till att det syns tydligare visuellt, med ny logga och samma grafiska profil som Feelgood.

Bild
Vinglas i en skål

Alkoholvanor förändras lätt under sommaren

Sommar, semester, alkohol - det hör ofta ihop men kan bli en farlig kombination. Sommaren och semestern är alltid en tid då vi dricker mer och oftare och det är viktigt att reflektera över sina alkoholvanor och hur de faktiskt inte bara påverkar dig själv utan även andra.

Bild
Ramavtal Stockholms stad

Nämndemansgården tecknar ramavtal med Stockholms stad

Stockholms stad och Nämndemansgården har ingått ramavtal gällande behandling av människor med alkohol- och drogproblematik. Avtalet är ett viktigt steg framåt i vårt åtagande att erbjuda omfattande stöd och behandling till individer som kämpar med alkohol- och drogberoende.