Hoppa till huvudinnehåll

Feelgood Träning Sundsvall Ett personligt gym mitt i stan

Vi erbjuder både individuell träning för privatpersoner och skräddarsydda tränings- och hälsoprogram för våra kundföretag. Vi har en trevlig och modern träningslokal med cyklar, crosstrainer, roddmaskin samt gå/löpband och andra styrketräningsmaskiner. Det finns även skivstänger och olika vikter.

Vi finns mitt i Sundsvall, på Bankgatan 15.

För närvarande kan vi inte utfärda nya gymkort då systemet ligger nere. Du som har fungerande gymkort kan förlänga, kontakta oss då via mejl till sundsvall@feelgood.se. Vi informerar här när det fungerar igen.

Nu öppnar vi gymmet igen

Som ett led i att minska smittspridningen av covid-19 beslutade Feelgood tidigare att stänga all gymverksamhet. Från och med 1 september har vi nu öppet igen och ni är välkomna tillbaka. Vi har förlängt era kort så ni inte missat denna tid som vi haft stängt.

För allas trygghet gäller nu följande:

  • Du måste vara frisk och inte ha några förkylningssymtom för att vistas i våra lokaler.
  • Du behöver hålla avstånd till andra och sprita av de maskiner du använt. 
  • Gymmet städas varje morgon och vi spritar själva av maskinerna på eftermiddagarna men behöver din hjälp att underhålla en god hygien för att minska risken att sprida covid -19.

Öppettider, priser och kontaktuppgifter

Vårt gym är öppet kl 06:00-22:00 alla dagar.

Du köper eller förlänger ditt medlemskort i vår reception på Bankgatan 15 i Sundsvall. Receptionen är bemannad måndag-torsdag kl 08:00-15:00 (lunchstängt 12.00-13.00) , samt kl 08:00-13:00 på fredagar. Notera att det är endast under bemannad tid som vi kan hjälpa till med medlemskort och övriga frågor.

Priser: Träningskort helår 2200 kr, träningskort halvår 1450 kr. Vid köp av medlemskort ingår en introduktion. Anmäl ditt intresse när du köper kortet så kontaktar någon av vår sjukgymnaster dig för en genomgång av vårt gym. Varmt välkommen!

Har du frågor om medlemskap för träning? Kontakta oss på sundsvall@feelgood.se.

Vill du komma i kontakt med träningsansvarig för gymmet? Hör av dig till Erica Ahlström, erica.ahlstrom@feelgood.se tel. 060-64 45 12.

För privatpersoner

Styrketräning

Träna upp din styrka med enkla maskiner. Öppet alla dagar från 06.00 till 22.00, året runt. I vårt gym finns enkla tryckluftsmaskiner att använda för att träna upp din styrka. Även bänk- och benpress. cable cross, balansträning och hantlar finns. Med regelbunden styrketräning förebygger du besvär som värk i leder och muskler, samtidigt som du blir piggare och starkare i din vardag.

Konditionsträning

Löpband, cykel, crosstrainer och roddmaskin finns för dig som vill förbättra din kondition. Att konditionsträna innebär att träna kroppens viktigaste muskel och organ – hjärtat och lungorna.  Kroppens syreupptagningsförmåga och uthållighet förbättras genom konditionsträning. En förbättrad syreupptagningsförmåga bidrar till mer ork, en bättre sömn och en friskare vardag. 

Rehabiliteringsträning

Vi erbjuder rehabilitering eller förebyggande träning för personer med följande besvär:

  • värk och/eller stelhet i nacke och skuldermuskulatur
  • axel- och bröstryggsproblematik
  • återkommande ländryggsbesvär, med eller utan ischiassymtom
  • höft- och knäbesvär efter skada eller vid artros
  • andra sjukdomsbilder där fysisk träning har god effekt 

För mer information, kontakta oss på sundsvall@feelgood.se

För företag

Cirkelträning

Vill ni kombinera rolig, skonsam och effektiv träning med instruktör för en grupp? Boka företagscirkelträning i vårt gym. Om ni vill förlägga ett möte i anslutning till ert träningstillfälle är ni välkomna att använd vår fina konferenslokal. 

Cirkelpasset är uppbyggt av olika stationer och är en komplett, funktionell styrketräning för hela kroppen. Passar både erfarna och nybörjare. Du tränar styrka, stabilitet, rörlighet och balans i ett pulshöjande tempo.  Du använder många muskelgrupper samtidigt och får därmed en hög förbränning.